bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
anakartının markası neydi yakında çalışan anakartları da yazıp paylaşcam böyle bi konuyaptım kanka kalktı eğer ban yediyseniz bunu cidden yapın kalkıyor arkadaşlar
anakartının markası neydi yakında çalışan anakartları da yazıp paylaşcam böyle bi konuyaptım kanka kalktı eğer ban yediyseniz bunu cidden yapın kalkıyor arkadaşlar
Kanka konuyu açan benim başlik benim anakartim alabilirsinanakartının markası neydi yakında çalışan anakartları da yazıp paylaşcam böyle bi konu
formatlamadan spoofer kullanıp kaldıramaz mıyızyaptım kanka kalktı eğer ban yediyseniz bunu cidden yapın kalkıyor arkadaşlar
markası ne modelini yazıyor bir de kaç gündür oynuyon kalktığına emin misin?Kanka konuyu açan benim başlik benim anakartim alabilirsin
bios sıfırlamak değil o, update etmek. Yalnış bilgi vermiyelim lutfen.bıos sıfırla kanka
MSI kanka evet eminim 2 buçuk ay önce yemiştim hwid harbor geldigindemarkası ne modelini yazıyor bir de kaç gündür oynuyon kalktığına emin misin?
tamam ama dediğim şeyleri yaptıktan sonra ne kadar süredir oynuyon 1 hafta oynaman lazım kesin olarak kaldırdığından emin olmak içinMSI kanka evet eminim 2 buçuk ay önce yemiştim hwid harbor geldiginde
hmm 1 hafta olmadi kanka 2 gün falan oldu sıkıntı yok bakalım 1 hafta olsun söylerimtamam ama dediğim şeyleri yaptıktan sonra ne kadar süredir oynuyon 1 hafta oynaman lazım kesin olarak kaldırdığından emin olmak için
2 gün de idare eder neyse sağolhmm 1 hafta olmadi kanka 2 gün falan oldu sıkıntı yok bakalım 1 hafta olsun söylerim
youtebe ya da forumlarda bunla ilgili çok konu var bakip yapabilirsin dostumbios update nasıl yapıyoruz