LoL'deki HWID ban Valorant'ı etkiler mi?

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki gibi LoL'den 3-4 gün önce HWID perma ban yedim fakat Valorant indirmek istiyorum. Sizce Valorant indirebilir miyim? Yani Valorant'tan da ban yemiş miyimdir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Lol ve valorant her ikisi de farklı oyunlar olduğu için ban yemezsiniz merak etmeyin bu söylediğim tam tersi durumda da geçerli valorant'tan yerseniz lol'den yemezsiniz bu kadar basit ve net.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Birinden ban yediğimizde diğerindende yersek halimiz yaman onu getirmemişler çok şükür :D

Üye
1 HİZMET YILI
ikisinin loglarıda farklı olarakk tutuldugu icin yiyecegini sanmıyorum zaten eger yenseydi oyuncu sayısı %20 oranında falan azalırdı egerki yerseniz düzgün bir spoofer bulup kullanmanızı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
arkadaşlar oyuna özel olarak ban yiyorsunuz o yüzden örneğin lolde skinchanger kullanırsanız valoda ban yemezsiniz dert etmeyin

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
LoL'deki HWID ban'ı, doğrudan Valorant'ı etkilemeyebilir çünkü her oyun farklı anti-cheat sistemleri kullanır. Ancak Riot Games, her iki oyun için de donanım bilgilerini takip edebileceği için ciddi kuralları ihlal ettiysen, Valorant'ta da sorun yaşaman mümkündür. ikiside Vanguard kullanır ama tekininki farklıdır

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yok ya öyle bir şey. Öyle olsaydı ayvayı yemiştik :d

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ben daha önce yaşadım, sadece bir platformdan yiyorsunuz, diğeri etkilenmiyor neyse ki :soner: