H1Z1 Hack Varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere artık H1Z1 ücretsiz hale geldi.Diyorum ki memoryhackers ekibi bu duruma el atabilir mi ufak bi hack olsa fena olmaz :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Aslında olsa iyi olur. Bence Aimbot'dan farketmezler çünkü tam fps oyunu değil ya Battle Royale'de adam sizi her türlü vurabilir diye, ayrıca oyunu birsürü kişi yükledi nüfusu arttı. Bence ban yemeyiz. El atılsa iyi olur sonuçta ücretsiz artık

Griffin Premium
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Zaten Free to play oldu oyun bu riski göze alanlar "BAN RİSKİNİ" oynarlar hile çıkarsa yani :D

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Aslında olsa iyi olur. Bence Aimbot'dan farketmezler çünkü tam fps oyunu değil ya Battle Royale'de adam sizi her türlü vurabilir diye, ayrıca oyunu birsürü kişi yükledi nüfusu arttı. Bence ban yemeyiz. El atılsa iyi olur sonuçta ücretsiz artık

Sürekli ücretsizmi olacaktı bilginiz varmı onunla ilgili ?

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
aslında mantıklı kardeşim ama adminler ne diyecek

Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
h
Yok hatta BattlEye bypass kullandığımı hatırlarım. Tabi bi süre sonra kalktı battlEye canına okudu hilelerin haklısın :)
Ama bypass'ı piyasaya sürülebilir bedavaya
aa daha yeni haıtlıdım no eye kullanıyoduk :D sonra herkese bi ban çaktılar tamam hatırladım ama şimdi yok hile bulamıyom ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...