Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
h1z1 uzun zamandır bedava ve hileli oynayamadıgım tek oyun bu sunucular az cok boş olsa da içimde uhte kaldı bu oyunda hile çıkma şansı nedir merak ediyorum
Selamlar, Forumda bildiğim kadarıyla aktif çalışan bir h1z1 hilesi yok. İlerde geleceğinide düşünmüyorum çok eski bir oyun popülerliği tamamen sıfırlandı ve oyuncusu kalmadı. Lakin yinede ilerde hilesi gelebilir ne zaman olacağına dair net bir tarih vermek imkansız.
İlk defa duydum bu oyunu baktım googleden guzele benzıyor bende karos onlıne hılesı bulamadım mmorpg oyun sevıyorum karos bambaşka yerı bendede ınsallah gelır hılelerı
Selamlar, Forumda bildiğim kadarıyla aktif çalışan bir h1z1 hilesi yok. İlerde geleceğinide düşünmüyorum çok eski bir oyun popülerliği tamamen sıfırlandı ve oyuncusu kalmadı. Lakin yinede ilerde hilesi gelebilir ne zaman olacağına dair net bir tarih vermek imkansız.