- Yasaklandı
Banlı Üye
yardımcı olabilicek varmı hile yükleme yerinden butonlara basılmıyor bütün oyun hilelerini denedim şimdi den teşekkür ederim.
+1Adblock varsa devre disi birak.
kulanmıyorum adblock yinede baktım uzantılarda olması lazım hicbişey yokAdblock varsa devre disi birak.
tarayiciyi degistirip dene istersenkulanmıyorum adblock yinede baktım uzantılarda olması lazım hicbişey yok
onuda denedim edge kulanıyodum chorme ye gectim ayni win güvenlik duvarınıda kapattım anlamış değilim yükle var fakat tıklıyorum giriş yapmıyor hileyetarayiciyi degistirip dene istersen
ne kadar zamandir var bu sorun ?onuda denedim edge kulanıyodum chorme ye gectim ayni win güvenlik duvarınıda kapattım anlamış değilim yükle var fakat tıklıyorum giriş yapmıyor hileye
daha yeni hocam en son işte lolu denedim tıkladı ama güncel olmadığı için oyundan attı lol hilesi normal girdim bu sabah denemek istedim güncellendi gibisinden formda konular gördüm ama butondan dolayı deneyemedimne kadar zamandir var bu sorun ?
kapalı hocam adblock kulanmıyorum uzantılarımda yokadblock kapat
Kankacim baglanirim baglanmasina ama cok hakim degilim kendi tecrubelerimden yasadiklarim dan yardimci olmak istedim forumda bi bakayim geliyoooorumdaha yeni hocam en son işte lolu denedim tıkladı ama güncel olmadığı için oyundan attı lol hilesi normal girdim bu sabah denemek istedim güncellendi gibisinden formda konular gördüm ama butondan dolayı deneyemedim
istersen bi discord tan ekliyim teamvier atiyim kontrol et
kapalı hocam adblock kulanmıyorum uzantılarımda yok
tamamdır hocamKankacim baglanirim baglanmasina ama cok hakim degilim kendi tecrubelerimden yasadiklarim dan yardimci olmak istedim forumda bi bakayim geliyoooorum![]()
Ben cozdum hocam sorun kesinlikle adblock ile alakalı bizim modemde ****** engelleme özelliği vardı o aklıma geldi bilgisayari ****** koruma kapattım düzeldi normal kullanıyorum (boyle bi olay gordum hocam linki aticam ordan sorunlara bakip cozum bulabilirsin)daha yeni hocam en son işte lolu denedim tıkladı ama güncel olmadığı için oyundan attı lol hilesi normal girdim bu sabah denemek istedim güncellendi gibisinden formda konular gördüm ama butondan dolayı deneyemedim
istersen bi discord tan ekliyim teamvier atiyim kontrol et
kapalı hocam adblock kulanmıyorum uzantılarımda yok
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/Ben cozdum hocam sorun kesinlikle adblock ile alakalı bizim modemde ****** engelleme özelliği vardı o aklıma geldi bilgisayari ****** koruma kapattım düzeldi normal kullanıyorum (boyle bi olay gordum hocam linki aticam ordan sorunlara bakip cozum bulabilirsin)
from dışıysa özelden atarsan sevinirim modemim superonlineBen cozdum hocam sorun kesinlikle adblock ile alakalı bizim modemde ****** engelleme özelliği vardı o aklıma geldi bilgisayari ****** koruma kapattım düzeldi normal kullanıyorum (boyle bi olay gordum hocam linki aticam ordan sorunlara bakip cozum bulabilirsin)
forum disi degil kank attigim linkten sorunu bulanilirsin ben ordan kopyaladim cok kullanici ayni sorunu yasamis genelde tarayici degistirmisler opera gx indir ordan dene istersenfrom dışıysa özelden atarsan sevinirim modemim superonline
halletim hocam bu sorunu yaşıyanlar host dosyasını sıfırlayıp pc ye res atmaları sorunu kaldırıyor teşekkür ederim bu arada konuya yazıp yardımcı olamaya çalışanlaraforum disi degil kank attigim linkten sorunu bulanilirsin ben ordan kopyaladim cok kullanici ayni sorunu yasamis genelde tarayici degistirmisler opera gx indir ordan dene istersen
Rica ederim adamin hasihalletim hocam bu sorunu yaşıyanlar host dosyasını sıfırlayıp pc ye res atmaları sorunu kaldırıyor teşekkür ederim bu arada konuya yazıp yardımcı olamaya çalışanlarasanada hocam