Hack maili aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bugün uzun süredir girmediğim okul mail hesabıma girdim ve 21 eylül tarihinde benden bana atılmış bi mail buldum. "kötü bi haberim var hacklendin". bu mailin içeriği ise özet olarak şöyle "hacklendin, fotoğraf ve bilgilerin bende. birkaç ay önce sistemine trojan yükledim. bu bana tüm sistemine erişim gücü sağlıyor. kameran (kameram yok) mikrofonun klavyen ve internet geçmişin benim elimde. istediğin kadar ara beni bulamazsın" diyor. ve son olarak crypto cüzdan kodunu atıp 400 dolar istemiş. sizden ricam bu şahısın bilgisayarımda yaptığı değişiklikleri nasıl öğrenebilirim.

ek olarak: geçen aylarda valorant ve epic games hesabım çalındı her ikisinide geri alıp farklı maillere bağladım. ve keylogger yok.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben senin yerinde olsam serisinden mailin şifresini değiştirip bilgisayara format atardım

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben senin yerinde olsam serisinden mailin şifresini değiştirip bilgisayara format atardım
nolur nolmaz diye kaspersky gibi uygulamalar indirdim. tehdit bulunmadı.
şu anda format atamam çok fazla dosyam var.
mailin şifresini değiştirdim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ilk modemine ince bir şey ile reset at sonrasında tam tarama ile virüsleri tarat mailini de bir şekil tüm korumalarını aktif et

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sistemine virüs girebilecek herhangi bir şey yaptın mı muhtemel virüs taşıyabilecek herhangi bir şey indirdin mi hatırlamaya çalış eğer öyle bir durum varsa önemli dosyalarını yedekleyip format at bilişim suçlarına şikayet de edebilirsin. Adamı Bulabilirler mi bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...