Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Günaydın arkadaşlar.
1 haftadır bir şahıs tarafından taciz ediliyorum.
Telefonuma girdiğini ve beni herşeyimle takip ettiğini whatsap mesajlarımı facebook mesajlarım okuduğunu bildiğiniz benim telimdeki herşeyi biliyor.
Telefonumda google play indirdiğim uygulama harici uygulama yok. Orjinal tam sürüm nod32 antıvirüs kullanıyorum güvenli internet kullanıyorum.
mail ve facebook uygulamalarım 3 güvenlik onaylı telefonum ise parmak desen ayrıca uygulamalarımda aynı şekilde.
Kesinlikle başka telefondan veya pc den faceye falan girmedim kendime özel pc ve telefon.
Ve o kişi benimle uğraşyor lütfen yardım..

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
valla ne diyeceğimi bilemedim o sadece normal sosyal medyalardan takip ediyordur seni başkasına falan attığın mesajı görüyorsa sıkıntı bir siber polis e uğra

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bu konu küçük bi konu değil siber polise gitmeni tavsiye ederim geçmiş olsun

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Polise Başvur Kardeşim Tehlikeli Olabilir Dikkat et Kendine Hemen Polise Başvur..

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sen buraya ne soruyon git polise ilk gördüğünde 1 hafta seninle uğraştı ve polise git medinmi cidden

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
böyle bişey çok zor öyle bir kapasitede biri seni neden taczi etsinki polise gitmende fayda var dostum

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Çözüm basit siber suçlarla mücadele bürosuna gidiyorsun bir şikayet o kişiyi kendinden geçirirler bro

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Sağlam kayaya çarpmışsın dostum hiç uğraşma polıse git

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Siber suçlara başvur virüs bulaştıysa nasıl bulaştı onu da anlayamadım ya hiçbir şey yapmamışsın ki kendi kendine nasıl buldu acaba? neyse siber suçlara başvur gerekeni yap en uygun cezayı alması dileğiyle. ♥

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Şimdi bu konuda tecrübeli olarak seni bilgilendireceğim.Başta söylüyeyim arkadaşların dediği gibi siber suçlara git ancak oradan hiçbirşey çıkmayacak bunu bilerek git.Yani bunu yapanı yakalamayacaklar.
Bundan 2 ay önce aynı şekilde bir yakınımın maillerine sürekli taciz mesajları yollandı.İşte fotoğraflarınızı rehberinizi v.s ele geçirdik diye.Ardından Antalya siber suçlar'a gidildi ve orada direk mail'lerin girişlerine baktılar birisi iş yerinin mail adresine sürekli saldırıda bulunmuş ve girmiş.Bunun sonrasında yurtdışındaki firmalara virüslü dosyaların gönderildiğini öğrendik.Ardından şifreler değiştirili 2 adımlı korumalara geçildi ve macbook apple'nin servisine götürülüp komple sıfırlandı telefonlarda aynı şekilde.
İşin özeti şifreni değiştirip 2 adımlı korumaya geç ve mümkünse facebook v.s sosyal medya hesaplarının mail adreslerini değiştir.Siber suçlara git ve mutlaka hesaplarını incelet.Bu arada polise bildirmezsen ve senin mail adresinden başkalarına mail gidip virüs girerse suçlu konuma düşersin.Bu yüzden git ve siber suçları bilgilendir.

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Direk savcılığa suc duruyusunda bulun versinler ayarı uğraşma

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
umarım kısa zamanda bu beladan kurtulursun

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim Polise gitmende fayda var taciz ediyorsa . Kişisel bilgi gizliliği vardır ihlal ediyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kendisine dava açabilirsin çok kötü bir durum şikayetçi olmanı tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
siber suçlar birimine ihbarda bulun . durum ciddiye benziyor...

senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
polise gitmelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...