Hacker Olan Varsa Önemli!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, içinizde okulu bırakıp bir işte çalışıp evde site patlatıp şifre kıran veya okuyan ama hacker olmak isteyen varsa önemli Devlet [font=arial, helvetica, clean, sans-serif] siber saldırılarla[/FONT][font=arial, helvetica, clean, sans-serif] mücadele etmek için Hacker Ordusu kuracaktır Bilginize İsteyenler başvurabilir[/FONT][/FONT]

[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]Türkiye’ye yönelik,[/FONT][font=arial, helvetica, clean, sans-serif] siber saldırılarla[/FONT][font=arial, helvetica, clean, sans-serif] mücadele etmek adına Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) [/FONT][font=arial, helvetica, clean, sans-serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
uracagı hacker grubusu
[/FONT]
[font=arial, helvetica, clean, sans-serif] başvurular başladı.[/FONT]
[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]BTK’nın siber ordusuna katılmak isteyenlerin tek yapması gereken 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 sayfasına giderek orada bulunan formu doldurmak.[/FONT]

[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]BTK,  hacker ordusuna katılmayı hedefleyen bilişimciler için konuşulan maaşın 6 ile 10 bin TL arasında olduğunu ve nitelikli insan gücünde eksik olduğunu, 7 gün 24 saat çalışmayı göze alacak genç bilişimciler aradıklarını ifade etmişti.[/FONT]
[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]Sosyal medyada BTK’nin siber savunma için aradığı elemanların çok iyi bilgisayar kullanabiliyor olmasının istenmesi tepki almıştı. Bu ülkede genç neslin aldığı bilgisayar eğitimi ile karşılaştırıldığında BTK’nın eleman kriterlerini abarttığı tartışılmıştı.[/FONT]
[font=arial, helvetica, clean, sans-serif]İşe alımlardan tamamen BTK sorumlu olacak. BTK tarafından test edilecek genç bilişimciler, yeterli görülmeleri halinde hacker ordusuna dahil edilecekler.[/FONT]

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Kendime Hacker Diyemem Ama Site Falan Basabiliyorum 17 Yaşındayım Seneye Kendimi Baya Geliştirmiş Olurum Diye Tahmin Ediyorum
Başvurucam Seneye Teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
30 Aralık 2016 Konu Güncell

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Sırf Bunun İçin Bilgisayar Muhendisligi Okucam :D

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eddy' Alıntı:
Sırf Bunun İçin Bilgisayar Muhendisligi Okucam :D

Bilgisayar mühendislihinde hacker olamassın, Bu başvurcagın yerde sana hacker lık ögretmiyecekler senın zaten bilipde kayıt olman gerekiyor

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
kodlama dili felan bilmemiz gerekiyormu

Üye
9 HİZMET YILI
Aslında Güzel Bir Meslek Hem Ülkeni Koruyacaksın,Hem Para Kazanacaksın :)

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çok istiyorsanız hacker derleri açarım

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yigithan421' Alıntı:
Okuyup öğrenmek istiyen yazmışsın?Yani dersde veriyorlar şeklinde.

Ders vermıyorlar ama bildiğim kadarıyla eğitim veriyorlar (yani oradaki bilgisayarları ve senı dahada geliştirecek kadar eğitim)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Sql Brute Force Exploit Kali Linux V.b Yeter Dimi :) QWE:qwe.QW

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
YTEragonWTF abıyı biliyorum ben hacker olarak o da ban yemış herhalde açılsın onunkıde verırım ona bu bilgiyi çünku oda hacker sanırım. teşşekürler

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
mehmetalia' Alıntı:
YTEragonWTF abıyı biliyorum ben hacker olarak o da ban yemış herhalde açılsın onunkıde verırım ona bu bilgiyi çünku oda hacker sanırım. teşşekürler

yani sen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...