Hackerlar Hakkımızda Neler Biliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Özetle önceden üye olduğunuz web sitelerinin hacklenip hacklenmediklerini ve hangi verilerinizi çaldırdıklarını öğrenmenizi sağlar.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Firefox Monitor, kişisel bilgilerinizi güvende tutacak araçlarla sizi destekliyor. Hacker’ların hakkınızda neler bildiğini öğrenin, onların bir adım önünde kalın.
Verilerinizin çalınıp çalınmadığını görün.

Firefox Monitor bildirimleri
Firefox Monitor’ü yeni dillerde sunmanın yanı sıra, Firefox kullanıcılarına özel bir özellik daha geliştirdik: Firefox Quantum’un masaüstü sürümüne eklediğimiz bildirim özelliği sayesinde, son zamanlarda veri ihlaline karıştığı keşfedilen bir siteye girdiğiniz zaman Firefox sizi uyaracak. Bu özelliği önümüzdeki birkaç hafta içinde Firefox kullanıcılarına aşama aşama ulaştıracağız.
Firefox Quantum tarayıcısını kullanırken verileri ele geçirilmiş bir siteyi ziyaret ettiğinizde bir bildirim alacaksınız. Bildirime tıklayarak Firefox Monitor’ü ziyaret edip e-posta adresini tarayabilecek, ilgili veri ihlalinde yer alıp almadığınızı görebileceksiniz. Bu uyarı, yalnızca son 12 ayda bildirilen ihlaller için ve her sitede yalnızca bir kere görünecek. Bu uyarıları hiçbir sitede görmeyi istemezseniz “Firefox Monitor uyarılarını asla gösterme”yi seçmeniz yeterli olacak.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
1 veri :D YouNow ile tek ihlal var. Peki bunlar için bir şey yapılması gerekiyor mu ? Yapmam gereken bir şey var mı yoksa olmuş biteni mi söylüyor sadece.

Son düzenleme:
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
1 veri :D YouNow ile tek ihlal var. Peki bunlar için bir şey yapılması gerekiyor mu ? Yapmam gereken bir şey var mı yoksa olmuş biteni mi söylüyor sadece.
O platformda kullandığın şifreyi eğer başka platformlarda da kullanıyorsan değiştirmen lazım.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
O platformda kullandığın şifreyi eğer başka platformlarda da kullanıyorsan değiştirmen lazım.
Duruma bakılırsa her yerde şifrem aynı. Sadece ama sadece bu platformda farklı şifre koymuştum. İnstagram, Facebook, YouTube vs gibi sosyal platformlarda her zaman stabil şifre kullanıyorum. Komple değiştirmem gerekiyor o halde :D Bilgilendirme için teşekkürler, değiştireceğim şifremi.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Şifre girdiğiniz zaman asla kaydette tıklamayın hesapınızı daha rahat çalınır.

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Anında riot'a bildirimde buluncam :D RP ile telafi edein bu olayı diyim :D

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bi ara firefox şifre algoritmasını deniyip bulabiliyordu. (Yanlış Hatırlamıyorsam) :)

RA9
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
vay be güzelmiş

A road is something that you make yourself
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
This is helpful thanks :)

hm
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Canva ile 1 ihlal var.
İlginç..

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sen cabalasanda onlar gine bilir
da3yLs__m9RzmRsammMM0FRETaRPiN7LqZY6ifK7YTST-U6Gbw5g0xY79Khr_kY7hhIyyPYOq-LabaYfSgniBR3c2X2ea7Ca26ncSoNO8vqrqKkXnSCGirM6luiZr64gxDrlYEJhOhzmOlxGuvTqju41WAp7xwnWgw77x_RHn-YB1q6Iv_29hD6bAgHngjACFkRW_wPPgy6Het8MxFSlisckJo9XNgE_

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aynı zamanda bir çözümdür, ancak en güvenli çözüm kişisel bilgilerinizi çevrimiçi olarak açıklamamanız, hangi bilgileri seçeceğinizi, neye ihtiyaç duyulduğunu ve gerekli olmadığını bilmenizdir.

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bi tarattım ihlal gözükmüyor yine de tüm güvenlik kısımlarını doldurdum :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Yararli Bilgin İcin Teşekkür ederim SAygılar :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
vay çok teşekkürler çok yararlı bir link.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...