Seçkin Üye
Tabii tanrı konusunda kafam karışıyor bazen felsefeye veriyorum kendimi o sıradaVar olmamızın sebebi her zaman felsefe olarak kalacak dostum. Kesin bir kanıt ve delil hiç olmadı, olmayacakta ne yazık ki. O yüzden bu tür konular çok düşündürür insanı. Herkes bildiğini savunur tabii. Kimsenin bildiğine bir şey diyemem. Herkes, her şeyi düşünmekte özgür sonuçta.
eyer belli bir dine mensup isen kendine dikkat et çünkü felsefeden ileri gidip fazla düşünmek te bazı dinlerde yanlış olarak gözüküyor bu yüzden dini görüşüm yok ...:/Tabii tanrı konusunda kafam karışıyor bazen felsefeye veriyorum kendimi o sırada
İşte o yüzden dedim ya; "Seni de bildiğinden şaşmak istemem"Tabii tanrı konusunda kafam karışıyor bazen felsefeye veriyorum kendimi o sırada
Sorgulamak insanın doğası sonuçta bunun için bi yanlışlık göremiyorumeyer belli bir dine mensup isen kendine dikkat et çünkü felsefeden ileri gidip fazla düşünmek te bazı dinlerde yanlış olarak gözüküyor bu yüzden dini görüşüm yok ...:/
yok o anlamda demek istemedim bir tanrı varmı yokmu peygamber varmı yokmu tereddütte kalmak bazı dinlerde yanlış olarak gözüküyor bu açıdan anlatmak istedim eyer yanlış bir şey uyandırdıysam sana karsı özür dilerim dostum :/Sorgulamak insanın doğası sonuçta bunun için bi yanlışlık göremiyorum
Çoğu kişi görüşümü kolay kolay değiştiremez zatenİşte o yüzden dedim ya; "Seni de bildiğinden şaşmak istemem"Neye inanıyorsan, ona inanmaya devam et. Benim yüzümden başka düşüncelere yönelip üzülmeni istemem. Sadece cevabı olmayan sorular işte. Herkes merak eder.
Yok yok senlik bi sıkıntı yok hahayok o anlamda demek istemedim bir tanrı varmı yokmu peygamber varmı yokmu tereddütte kalmak bazı dinlerde yanlış olarak gözüküyor bu açıdan anlatmak istedim eyer yanlış bir şey uyandırdıysam sana karsı özür dilerim dostum :/
ahaha ulan ya bu da felsefi gibi olmus ama stabil bir görüş olmuş daha özgür ve hürce düşünmelisin bencehayat 1 ezan 1 sela arası bence
Gençliğe yaşlılıktan çok hürmet etmeliyiz. ...60 yaşında tüm enerjimiz ve sağlığımız bittiği halde rahat edebilmek için gençliğimizi çalışarak geçirdiğimiz sıkıcı sistemin kölesiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?