hadi biraz felsefe konuşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne mutlu türküm
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Atakan kitap nedir ya

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yasam bır donguden meydana glen bır hortumdur :D içine ceken hortum bızı

DeathZero
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
you work for what you earn too much money did you ever earn the money for yourself or did you just work too hard to earn it?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tek bıldıgım dusunuyorum oyleyse varım hacı bu laf baskada yok :D

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
bir şeyin var ola bilmesi için amaca ihtiyacı yoktur ki var oluş bir amaç la oluşmadı yaşam döngüsü bir amaç tur var oluş ise bir olgu dur
[/QUOTE]
amaçsız tadı yok

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
varoluş bir amaç içermez, ona sadece amaç yüklenir. illa bir anlam yükelencekse de iyi bir insan olmak en makuldür benim gözümde ama bunun din bağımsız olması gerçek anlamını bulmasını sağlar.

bugün, "din diye bir olgu olmasaydı da iyi bir insan olur muydum?" diye sorduğun noktada aldığın cevap seni tatmin ediyorsa, belirlediğin varoluş amacının da bir anlamı olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İnsanın sonlu ve ölümlü bir varlık oluşu beni tedirgin eder. Fakat insan,ölüme rağmen,yaşamayı tercih etmeli ve ona anlam vermelidir.Bana göre,yaşamı anlamlandırmanın yolu akıldan değil, yaşamı deneyimlemekten geçmektedir

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İnsanın sonlu ve ölümlü bir varlık oluşu beni tedirgin eder. Fakat insan,ölüme rağmen,yaşamayı tercih etmeli ve ona anlam vermelidir.Bana göre,yaşamı anlamlandırmanın yolu akıldan değil, yaşamı deneyimlemekten geçmektedir
kardeşim senin ağzın en güzel laf yaptı öyle :D

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
amaç Chat değil Yorum kasmak değilseBende bişey bilmiyorum ulen .dd
Post automatically merged:

Dostum Yaşam felsefemle alakam yok Karantinadayız sonuçta Dahağ neğ .d:brainfree:

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar Boş yapmak iyidir Sohbetinizi açar O yüzden elinizden geldiği kadar boş yapın
sevgilinlze konuşucak konu falan yoks a d.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
to be or not to be sözü felsefenin temelidir benim için

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Mitolojide Kral Theseus, gemisiyle sayısız savaşa giriyor ve girdiği savaşlardan da zaferle ayrılıyor. Girit'ten de muzaffer dönen Theseus'un gemisi Atina'da hatıra olarak uzun süre muhafaza ediliyor. Gel zaman git zaman, gemi eskiyor. Önce dümeni, sonra çapası falan filan derken tüm gemiyi söktürüyor kral, yeni parçalar taktırıyor. Bir yandan da yanındaki ustalar, sökülen parçalardan bir gemi daha yapıyorlar. Felsefi olarak bir paradoks haline gelen olaydaki sıkıntı şu: Kral’ın savaşlara katıldığı gemi hangisi? Yeni gemi hangisi?

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Varoluşun amacı insanların ahirette verdikleri sözü dünyada tutup tutmayacağıdır.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
reis dcden ekledım ama benım rankım gold eziğim biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...