Seçkin Üye
Burda demek istediğim eski tadı yok.Maalesef senin gibi bizi anlamayanlar böyle yazıyor.Ben Bile bıktım artık siz bıkmadınız Yeter artık oyundan memnun değilseniz oynamayın kardeşim yenilik yapmayarak sap gibi kalsınmı oyun gelişmesinmi Onlarda para kazanmasınmı ? sen onların yerinde olsan aynılarını sende yapardın ve tek kişi karar vermiyor tek oyun görevlisi yok birden fazla olduğu için bunları yapmaya mecburlar
Eski tadı yok diyorsun gelmiş hile formunda üyesin ve konu açıyorsunBurda demek istediğim eski tadı yok.Maalesef senin gibi bizi anlamayanlar böyle yazıyor.
tm api özr dlrm sn hklsnEski tadı yok diyorsun gelmiş hile formunda üyesin ve konu açıyorsun
Oh ne iyi adamlar paralarını kazanıyor fenamı yani ?bu oyun para kasası oldu daha ne olsun
Newsin anlaşılanOh ne iyi adamlar paralarını kazanıyor fenamı yani ?
Ya Şimdi Gereksizce Yazıyosun Kardeşim Yazacğın Şey Yararsızsa Yada Yazmak İçin Yazıyosan Yazma Yaşimdi uzun yazacak halim yok
Bir Efsane Üyeye Bu Yakışır ! ZULU HİLESİ SİZE AÇIKMIŞ DOĞRUMU ?eskilere döner'sem wolftem'Da 2012'de ilk hileyi kullandım bahama vs ama o zamanlar hile çoştu tabi herkes bahama falan sonra hile'ler kalktı ardın'dan millet hile'yi ögrenice araştırma'ya başladılar tabi bnde o ara benim arkadaş bu işler'le ilgileniyodu tamkafadan.com (burayı buldu) ardın'dan ilk wolflite pro cracklendi onu oynadım ve böle bu güne kadar geldi ne sürümler gördüm
wolftema gittekçe saçmalıyor bnde bıraktım yaklaşık 1.5 sene önce cs 1.6 oynuyorum
Ya Şimdi Gereksizce Yazıyosun Kardeşim Yazacğın Şey Yararsızsa Yada Yazmak İçin Yazıyosan Yazma Ya
Bir Efsane Üyeye Bu Yakışır ! ZULU HİLESİ SİZE AÇIKMIŞ DOĞRUMU ?
Lütfen mesajlarını 1 mesaj altında topla.Benim konumda mesaj kasma !Eskiden İyiydi Be Oyunlar ):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?