Hadi Oyunların Eski Zamanlarına Dönelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Selamlar bugün Wolftü'nün eski zamanlarına dönelim 2013-2014 Gibi...

Wolftüden kısaca bahsetmek gerekirse eskiden ne kadar P2W olsada tat veriyordu sniper montageleri izleyerek oyuna giriyorduk.Artık sayın wolftü yöneticileri sayesinde o tadı alamıyoruz artık konuya geçelim.

2013:
SooNTurk,BLoodRappeR,Regnalt gibi montage yapan kişilerin dönemiydi.2-3k kişi bile olsa sniper montageleri herkes deli gibi izlemiştir.Birde o Klan Savaşları bölümleri Ah ah tadından yenmez 1.Slot Kar 98K Ec SL Temel Tabanca Temel Bıcak Red :)
2014-Kardeşlik Yavaşça bitmeye başladı.Çoğu efsane player oyunu bıraktı.BLoodRappeR,Beneficencee,SooNTurk,MrTürktim gibi. 2014 Sonlarına doğru yeni güncelleme geldi (2015)Ateş ve Barut iyice kardeşlik bitti.Bedava verilen hediyeler kavgaya sebep oldu.Nakit çekenler hediyesi olanlara fakir gibi aşağılayıcı sözler söylemeye başladı.Bununla beraber çoğu kişinin belkide gururu kırıldı oyunu bıraktı.
(2016)Diriliş Yaması:Artık Eski Oyundan eser kalmadı.300 Canlı Karakterler 330 olsun...Eskiden 215 230 vardı ne ara 300 oldu ?.Artık bedava verilen hediyeler arttı.Eskiden belkide 3-4 ayda kastığımız 100k Kurt Parası 1 günde verildi.Kardeşlik Son Buldu.
2017:Ultimate Çeşitleri:Önce Alsancak,Sonra Legend artık eskiye dönmek imkansız.
2018:Günümüz.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ben Bile bıktım artık siz bıkmadınız Yeter artık oyundan memnun değilseniz oynamayın kardeşim yenilik yapmayarak sap gibi kalsınmı oyun gelişmesinmi Onlarda para kazanmasınmı ? sen onların yerinde olsan aynılarını sende yapardın ve tek kişi karar vermiyor tek oyun görevlisi yok birden fazla olduğu için bunları yapmaya mecburlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben Bile bıktım artık siz bıkmadınız Yeter artık oyundan memnun değilseniz oynamayın kardeşim yenilik yapmayarak sap gibi kalsınmı oyun gelişmesinmi Onlarda para kazanmasınmı ? sen onların yerinde olsan aynılarını sende yapardın ve tek kişi karar vermiyor tek oyun görevlisi yok birden fazla olduğu için bunları yapmaya mecburlar
Burda demek istediğim eski tadı yok.Maalesef senin gibi bizi anlamayanlar böyle yazıyor.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ozamanlar harika gidiyodu oyun sıkıldığımızda açar oynardık şimdi olmuyo ama envanter hilesi saolsun sıkıntımı alıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Eskiden İyiydi Be Oyunlar ):

Eskiden 15 Yaş Aşağısının Bilgisayarı Yokdu Veled Yokdu Etrafta amk Şimdi Oynıyacak yer Yok

şimdi uzun yazacak halim yok
Ya Şimdi Gereksizce Yazıyosun Kardeşim Yazacğın Şey Yararsızsa Yada Yazmak İçin Yazıyosan Yazma Ya

eskilere döner'sem wolftem'Da 2012'de ilk hileyi kullandım bahama vs ama o zamanlar hile çoştu tabi herkes bahama falan sonra hile'ler kalktı ardın'dan millet hile'yi ögrenice araştırma'ya başladılar tabi bnde o ara benim arkadaş bu işler'le ilgileniyodu tamkafadan.com (burayı buldu) ardın'dan ilk wolflite pro cracklendi onu oynadım ve böle bu güne kadar geldi ne sürümler gördüm :)
wolftema gittekçe saçmalıyor bnde bıraktım yaklaşık 1.5 sene önce cs 1.6 oynuyorum
Bir Efsane Üyeye Bu Yakışır ! ZULU HİLESİ SİZE AÇIKMIŞ DOĞRUMU ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Ya Şimdi Gereksizce Yazıyosun Kardeşim Yazacğın Şey Yararsızsa Yada Yazmak İçin Yazıyosan Yazma Ya

eskilere döner'sem wolftem'Da 2012'de ilk hileyi kullandım bahama vs ama o zamanlar hile çoştu tabi herkes bahama falan sonra hile'ler kalktı ardın'dan millet hile'yi ögrenice araştırma'ya başladılar tabi bnde o ara benim arkadaş bu işler'le ilgileniyodu tamkafadan.com (burayı buldu) ardın'dan ilk wolflite pro cracklendi onu oynadım ve böle bu güne kadar geldi ne sürümler gördüm :)
wolftema gittekçe saçmalıyor bnde bıraktım yaklaşık 1.5 sene önce cs 1.6 oynuyorum

yamyam
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ah be 230 canlı cristoper set dizip kurt awında ölmezdik o günleri özledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...