Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben opera gx kullanıyordum ama artık twitch desteklemediği için microsoft edge kullanmaya başladım ama onu da pek beğenemedim geri döndüm chromeye ama twitch izlemiyorsan gerçekten opera baya kolay kullanıma sahip
hocam şuan ben edge kullanıyorum hafif diğer tarayıcılara kıyasla bence ama yok ben edge kullanmam diyorsan ya opera gx kullan (normali değil bak gx i) ya da chrome den devam et sen bilirsin
surekli oyun oynayan biriysen eger arkada duzgun sekilde calisan tarayici opera gx dir opera degil opera dx az calisan duzgun tarayicilardan biri edge,
Tarayıcı seçerken ne kadar hızlı? ne kadar ram harcıyor? ne kadar kullanışlı? bu sorulara bakmalısın. youtubeda karşılaştırmalar var onlara bakabilirsin gerisi senin zevkine kalmış. Ben vivaldi kullanıyorum şahsen.
normalde chrome kullanıyordum sonradan opera gx e arkadaş tavsiyesi ile geçtim ama daha çok ram harcadığını fark ettim (ram sınırlama açınca sıkıntı yok) şu adna opera gx kullanıyorum mutluyuım