Ultra Üye
ekledim şapşirikoşkom FGYDSHUGDYWHFJKDSLAŞF
aynen kardeşim aras kargo
ekledim şapşirikoşkom FGYDSHUGDYWHFJKDSLAŞF
Knk zulu suan az oynaniyo malesef ;(gta sa neyse de zulaya gümledim WAKSLDŞWASKİDKL
tüh neden acaba türklük sömürerek garip garip haritalar ve çocukların bayram praasını sömürerek kurduğu düzen battı şuan tühKnk zulu suan az oynaniyo malesef ;(
O da doğru dbbsjsjshsjtüh neden acaba türklük sömürerek garip garip haritalar ve çocukların bayram praasını sömürerek kurduğu düzen battı şuan tüh
zulu oynamak yerine kumda malafatül şakşakiyem ile oynarım daha iyiO da doğru dbbsjsjshsj
Malatafül saksakiyem ne lazulu oynamak yerine kumda malafatül şakşakiyem ile oynarım daha iyi
hiiçi ŞİWAKDKLŞASWDKLŞ bvoşver reis araştırma sus sen WASKŞDŞWASKLKMalatafül saksakiyem ne la
Böyle dedin ya arastircam merak ettimhiiçi ŞİWAKDKLŞASWDKLŞ bvoşver reis araştırma sus sen WASKŞDŞWASKLK
agaaa gta türk city daha iyiydi + ya basıp arkadan çıkan mükemmel bir alev off özledim lanVice City olurdu sanırım![]()
Vice City'e eklenmiş moddu birde shift ile araç indiriliyordu. Gözümüzde zamanın devrimi gibiydi.agaaa gta türk city daha iyiydi + ya basıp arkadan çıkan mükemmel bir alev off özledim lan
Biliyorum dostum vice citye eklenmiş bir mod olduğunu genelde hikaye hariç her şeyi yapardık o mana da söyledim benVice City'e eklenmiş moddu birde shift ile araç indiriliyordu. Gözümüzde zamanın devrimi gibiydi.