Selamun Aleyküm;
Öncelikle bu konuyu açma sebebim, forumda bana gösterilen saygı,sevgi ve aile ortamından dolayıdır. Uzatmadan konuya geçeyim. 21 Aralık 2015 tarihinden beri bu forumdaydım, fakat sadece 30 Ağustos 2016'dan beri foruma destek olmaya başladım. Daha öncesinde sırf hile için gelirdik tabi kafa işte
. Burda, foruma katkı bulunduğum ilk günden beri gerçekten eğlenerek ve zevk alarak forumda bulunup sohbetler edip, oyunlar oynadım. Yanımda olan herkese gerçekten minnettarım. Artık herşey bugüne kadarmış, nasip, kısmet
. Artık pek sık forumda bulunamayacağım, sebebiyse sınavlarım ve artık eskisi gibi ortamın bulunmaması. En başta, MorpHeus olmak üzere birçok arkadaşımın, abimin, kardeşimin, dostlarımın bana gösterdiği emekten,saygı ve sevgiden dolayı gerçekten çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden râzı olsun. Neyse daha fazla uzatıp vaktinizi almak istemiyorum. Hakkınızı helal edin, benim zerre hakkım varsa helal olsun. Allah'a emanet olun, Moderatör görevimi ve forumu bırakıyorum.
-> Not: Sorularınızı sorabilirsiniz, cevaplamaya çalışırım.
Öncelikle bu konuyu açma sebebim, forumda bana gösterilen saygı,sevgi ve aile ortamından dolayıdır. Uzatmadan konuya geçeyim. 21 Aralık 2015 tarihinden beri bu forumdaydım, fakat sadece 30 Ağustos 2016'dan beri foruma destek olmaya başladım. Daha öncesinde sırf hile için gelirdik tabi kafa işte
-> Not: Sorularınızı sorabilirsiniz, cevaplamaya çalışırım.