Süper Üye
Beyler eğlence amaçlı böyle bir Konu Açtım Benım Hakkımda ne düşünüyorsunuz ? :d
Senı Görünce kameraya sakız yapıştırıyorumseni tanımıyorum ama Tamkafadan yazıyorsa konumunda sen adamsındır
qeweqwewqe dellendirmeyin beni yine bi toplu veri çalma katliamı yaparım o zaman görrürsünüzSenı Görünce kameraya sakız yapıştırıyorumDüşüncelerin için teşekkurler
Seni şahsen tanımıyorum forumdaki bilgilerine bakılırsa 2015de katılmışsın saygılı sorumlu bi insansın ban yemeden uzun süre dayanmışsın
Profilini göremiyorum uyarı sayın kaç bilmiyorum ona bişe diyemicem 2015 de katılıp 500 mesaj sayısı olduğuna göre yorum kasan boş yapan biri deilsin
Umarım yorum kasanlardan linç yemem iyi forumlar :=)
En son ne zaman tokat yedın sen )hiçbir boka yaramayan bir insan ( you was banned notttt)
Mesaj kasılıp kasılmadığı Katıldığı tarih - yorum sayısı olarak değil bana göre son 50 - 100 yorumlarının ; Yazım kurallarına ne kadar uyulduğu , kullanılan kelimelerin kalitesi , uygunsuz kelime kullanımı , gereksiz yorumlar , saçma yorumlar , argo kullanımı , yardım konularına internetten bakabilirsin tarzı yorumların olmaması , mantıklı ve doğru gerekli yorum olup olmadığı ve kaliteli yardımcı detaylı yorumları gibisinden incelenerek anlaşılabilir , bana göre .Seni şahsen tanımıyorum forumdaki bilgilerine bakılırsa 2015de katılmışsın saygılı sorumlu bi insansın ban yemeden uzun süre dayanmışsın
Profilini göremiyorum uyarı sayın kaç bilmiyorum ona bişe diyemicem 2015 de katılıp 500 mesaj sayısı olduğuna göre yorum kasan boş yapan biri deilsin
Umarım yorum kasanlardan linç yemem iyi forumlar :=)
Knk iltifatlarına layık olmaya çalışıyorum utandırıyorsun beniSeni tanıyorum çok boş bir insansın kardeşim
Utanmanı gerektirecek bir şey yok insanın kendisini tanıması gerekiyor, verdiğin cevaptan bile ne kadar boş bir insan olduğun belli oluyorKnk iltifatlarına layık olmaya çalışıyorum utandırıyorsun beni