Arkadaşın da belirttiği gibi haksız yere ban atma olayı imkansız ki böyle bir şey olsa dahi buna hile kulanmadığın varsa git mail at incelenmesini talep etBu sitede olduğuna göre daha önce hile kullanmamış olman pek ihtimal değil , yani hile kullandıktan sonra ban yedim demenin manası yok çünki hile kullanıyorsanız ban yemeyi zaten göze almalısınız . Şimdi şöyle Pubg Lite ciddi hile koruma yöntemleri kullanıyor aralarında HWID Ban varmı bilmiyorum ama görünüşe bakılırsa varki format bile kurtarmamış yani anlayacağın yeni hard disk alman gerekecek ama oda kurtarmaz muhtemelen çünki ip aynı olacak kullandığın klavye mouse vs aynı olacak vs vs .
Kayıtlar tutuluyor elbet bunlar senin bilgisayarında da var bir kopyası da serverda duruyor izleme gibi bir lüksleri yok diye biliyorum oyun içi silahının sekmemesi aim fare senkronizasyonu gibi bir çok kayıtları mevcut buna göre değerlendirme yapılıyorBan ı neye göre atıyorlar peki , sadece izliyorlar mı yoksa nereyi araştırıpta hile kullanıldığını anlıyorlar , bilgisayarın içine mi giriyorlar yada kendi oyun dosyalrında bir kayıt mı tutuluyor bunları temizlemek mümkün mü ?