Haksız yere banlananlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar haksız yere ban yemessiniz illaki bi nedeni vardır forum kurallarına uymasanız HWID ban bile yiyebilirsiniz HWID ban kalıcı bandır

HWID BAN SADECE HWID BAN AFFI ÇIKTIĞINDA BANINIZ KALKACAKTIR EĞER ÇIKMASSA  ŞANSINIZA KÜSÜN :D 

KİMSEYE HAKSIZ YERE BAN ATMAZLAR :)

EĞER İP BAN VEYA HWID BAN YEDİYSENİZ PC FORMAT,MODEM RES BUNLAR FIZ GELİR TIRIZ GİDER

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Belirli bi tarih yok dword team ne zmn isterse ozmn cıkar zaten oyle bişi olucağı zaman forumda duyuru olarak çıkar

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hehehe çözüm olmayınca hemen konuşman değişti üzgünüm ama elimizden bişi gelmez Hata yapmıcaktın her forumda yasaktır spam mesaj !

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
bu konuyu acan dahi ban yiyebilir şuan. wolftü Hileleri & Bugları [Üye Paylaşımları] 'da napıyor bu konu?? (Konu taşınmıştır.)

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Haksız yere banlananlar

kadirzor1155' Alıntı:
peki benim ilk açtığım hesabı ban yedi ve ben bu hebıda şimdi açtım buda yedi bu niye yiyor anlamıyom ki gardaş :(

Kardeşim hesap açsan bişi demişmicek HWİD ban yiyorr cunku

Üye
10 HİZMET YILI
YA BEN HİÇBİRŞEY YAPMADIĞIM HALDE BAN YEDİM HİÇBİR İHLAL YAPMADIM PEKİ BEN NEDEN YEDİM SİTEYE GİRMEYE ÇALIŞINCA ERR OUT DİYOR BANMI YEDİM YOKSA BENLEMİ ALAKALI BU ŞUAN ZENMATEDEN GİRİYORUM LÜTFEN YARDIM....

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Haksız Yere Kimse Ban Atmaz Ya Nickin Saçmadır Ya sadsad Yorum Yazmışındır Ya Spam Reklam Yapmışındır Bişeyler Yapmışındır Ki Hwid Ban Filan Yemişin Kimse Sebepsiz Yere Yemez

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
ip ban yemişim bn kaldırırsanız sevinirim vpn ile giriyorum şuanda siteye normalde girilmiyor hileyide kullanamıyorum yeri hesap kurdum ama bundada girilmiyor dwrod hack reklm onayı bomboş

Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: Haksız yere banlananlar

#Regi' Alıntı:
Haksız Yere Kimse Ban Atmaz Ya Nickin Saçmadır Ya sadsad Yorum Yazmışındır Ya Spam ******* Yapmışındır Bişeyler Yapmışındır Ki Hwid Ban Filan Yemişin Kimse Sebepsiz Yere Yemez

Hocam HİÇBİR YORUMA SPAM YADA ASDAFAS YAPMADIM TEŞEKKÜRLER-BAKALIM-ELİNİZE SAĞLIK YAZDIM HEP AMA BAN YEMİŞİM SİTEYE GİRİŞ ZENMATE İLE YAPIYORUM BAŞKA YAPAMIYORUM VE HİLEYE HİÇ GİREMİYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...