Süper Üye
Yol verirdim kanka birdaha konuşmazdım silerdim yani bana zarar veriyorsa uzaklaşmak gayet mantıklıDiyelim ki size karşı bir yanlış yapıldı. O kişiden zarar gördünüz,haksızlığa uğradınız, aldatıldınız, satıldınız veya canınız yandı. Böyle bi durum karşısında ne yapardınız ?
Bağdata kadar yolu varYol verirdim kanka birdaha konuşmazdım silerdim yani bana zarar veriyorsa uzaklaşmak gayet mantıklı
Aynen öyle kardeşim zorlamaya grrek yok verceksin yolu bakcan hayatınaBağdata kadar yolu var
Ne hali varsa görsün ne halt yiyorsa yesin benden uzak dursun yeterAynen öyle kardeşim zorlamaya grrek yok verceksin yolu bakcan hayatına
hepsini sevdiğim bi kız var onun sayesinde yaşadım. ama hala seviyorum yani baya zarar görmeme rağmen. sevmek ne garip şeyDiyelim ki size karşı bir yanlış yapıldı. O kişiden zarar gördünüz,haksızlığa uğradınız, aldatıldınız, satıldınız veya canınız yandı. Böyle bi durum karşısında ne yapardınız ?
Sevmek sevilmek güzel şeyler ihanet yalan dolan olmadığı sürecehepsini sevdiğim bi kız var onun sayesinde yaşadım. ama hala seviyorum yani baya zarar görmeme rağmen. sevmek ne garip şey
Sinirden ne yapacagımı bilmediğim için şiddete başvururdum heralde :/Diyelim ki size karşı bir yanlış yapıldı. O kişiden zarar gördünüz,haksızlığa uğradınız, aldatıldınız, satıldınız veya canınız yandı. Böyle bi durum karşısında ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?