Şimdi ben şöyle düşünüyorum kullanılabilir 6k ben üstüne 5k daha ekleyip kullanılabilir limiti 11k yapabiliyor muyum. Yapabiliyorsam taksit geçerli oluyor demek istediğim butaksitli alışverişlerde kullanılabilir limit önemli sendeki kart 6 bin tl ise faiz tutarı 600 tl diyelim en fazla 5400 tl lik bir ürün alabilirsin
Bende öyle yapmayı düşünüyorum 6k limitim var elimde 5k da para var onu kredi katına aktardığım zaman kullanılabilir 11k gibi bir şey oluyor ama kart limiti hala 6k. Acaba alışveriş yapabilir miyimHocam bildiğim kadarıyla 12 13k ' lık bir şey alıcaksan üstüne bi 6 7 k daha para eklemen gerekiyor ondan sora çekip taksitlendirebiliorsun die biliorum yalnış yönlendirme olmasın yalnışım varsa lütfen düzeltin
Kullanılabilir limit mi yoksa kredi kartı limiti mi... Çünkü kullanılabilir limiti ben artırabiliyorum. kredi kartı limiti artmıyorKullanılabilir limitin ne kadarsa o kadar alışveriş yapabiliyorsun.
Şimdi ben şöyle düşünüyorum kullanılabilir 6k ben üstüne 5k daha ekleyip kullanılabilir limiti 11k yapabiliyor muyum. Yapabiliyorsam taksit geçerli oluyor demek istediğim bu
Bu konuda bilgin var mı. Varsa biraz sohbet edebilir miyiz?geçerli oluyor.
Reis kart limiti 6k amaBrom öncelikle selam
Kartında kullanılabilir limit olmadan alışveriş yapman mümkün değil öncelikle bunu açıklamak istedim.
Eğer kartında yeterli para varsa yani (kullanılabilir limit) eğer ürün 4 taksit seçeneği varsa kartına bu ürünü rahatlık ile alabilirsin ve bu aldıgın taksitli ürün her ay ekstrene düşer ve bu şekilde rahatlıkla ödeyebilirsin.
Kendine iyi bak sevgiler, iyi forumlar brom.
Evet kartın limiti 6 Bin tl ve sen bundan harcamıssın farzedelim ki kartında artık 6 bin lira yerine 5 bin lira var sen 5 bin lira kadarlık bir alışveriş gerçekleştirebilirsin.Reis kart limiti 6k ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?