Halkbank kredi kartıyla kullanılabilir limitle taksitli alışveriş yapılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar kredi kartı limitim 6K şu anda. İnternetten taksit ile alışveriş yapmak istiyorum. Taksit yapması için illa "kredi kartı limiti" olmak zorunda yoksa "kullanılabilir limit" ile alabiliyor muyum? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa senirim teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
taksitli alışverişlerde kullanılabilir limit önemli sendeki kart 6 bin tl ise faiz tutarı 600 tl diyelim en fazla 5400 tl lik bir ürün alabilirsin

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
taksitli alışverişlerde kullanılabilir limit önemli sendeki kart 6 bin tl ise faiz tutarı 600 tl diyelim en fazla 5400 tl lik bir ürün alabilirsin
Şimdi ben şöyle düşünüyorum kullanılabilir 6k ben üstüne 5k daha ekleyip kullanılabilir limiti 11k yapabiliyor muyum. Yapabiliyorsam taksit geçerli oluyor demek istediğim bu

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
liminitini açma direk gibi istedigin harcamayı yapabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam bildiğim kadarıyla 12 13k ' lık bir şey alıcaksan üstüne bi 6 7 k daha para eklemen gerekiyor ondan sora çekip taksitlendirebiliorsun die biliorum yalnış yönlendirme olmasın yalnışım varsa lütfen düzeltin

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam bildiğim kadarıyla 12 13k ' lık bir şey alıcaksan üstüne bi 6 7 k daha para eklemen gerekiyor ondan sora çekip taksitlendirebiliorsun die biliorum yalnış yönlendirme olmasın yalnışım varsa lütfen düzeltin
Bende öyle yapmayı düşünüyorum 6k limitim var elimde 5k da para var onu kredi katına aktardığım zaman kullanılabilir 11k gibi bir şey oluyor ama kart limiti hala 6k. Acaba alışveriş yapabilir miyim

Üye
3 HİZMET YILI
Kullanılabilir limitin ne kadarsa o kadar alışveriş yapabiliyorsun.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kullanılabilir limitin ne kadarsa o kadar alışveriş yapabiliyorsun.
Kullanılabilir limit mi yoksa kredi kartı limiti mi... Çünkü kullanılabilir limiti ben artırabiliyorum. kredi kartı limiti artmıyor

Adsız.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
Brom öncelikle selam
Kartında kullanılabilir limit olmadan alışveriş yapman mümkün değil öncelikle bunu açıklamak istedim.
Eğer kartında yeterli para varsa yani (kullanılabilir limit) eğer ürün 4 taksit seçeneği varsa kartına bu ürünü rahatlık ile alabilirsin ve bu aldıgın taksitli ürün her ay ekstrene düşer ve bu şekilde rahatlıkla ödeyebilirsin.

Kendine iyi bak sevgiler, iyi forumlar brom.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Brom öncelikle selam
Kartında kullanılabilir limit olmadan alışveriş yapman mümkün değil öncelikle bunu açıklamak istedim.
Eğer kartında yeterli para varsa yani (kullanılabilir limit) eğer ürün 4 taksit seçeneği varsa kartına bu ürünü rahatlık ile alabilirsin ve bu aldıgın taksitli ürün her ay ekstrene düşer ve bu şekilde rahatlıkla ödeyebilirsin.

Kendine iyi bak sevgiler, iyi forumlar brom.
Reis kart limiti 6k ama

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kredi çekiceksen mecbur istiyorlar sırf seni altında tutabilmek için. Classic:))

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kullanım limitin ne kadar ise o kadar alışveriş yapabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bunu halk bankasının müşteri hizmetlerine sorsan daha iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hangi siteden alacağına bağlı Trendyol limit isterken Hepsiburada kendini ortaya koyuyor buda Hepsiburada da limit sıkıntısı cekmiyecegin(tabi kredi limitin copse yinede vermezler) anlama geliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kartın limiti ne kadar ise o kadar bütçeye kadar taksitli alışveriş yapabilirsiniz mesela sizin 6 bintl kart limiti 6 bin tlye kadar taksitli alışveriş mümkün ama fazlasını yapamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...