Halsizlik Hissim Yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Yarın Futbol turnuvamızın yarı finali var ve bende kaptanım takımda. şuan çok halsizim bacaklarım vsvs acaip ağrıyor ve yarın maça çıkmam lazım bildiğiniz bir yorgunluk giderici ilaç vb varsa yazarmısınız size zahmet ( Yürürken sırtım çok ağrıyor)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dinlenmeye ihtiyacın olabilir bol antreman yaptıysan kaslar yorulmuş olmalı

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yatmadan önce Papatya çayı iç, seni bir güzel rahatlatır sabaha kadar. Sabah'da bal varsa ye eğer fındık ceviz varsa ben maça çıkmadan önce çok yapıyordum fındık ve cevizi kırıyordum üstüne bal döküyodum enerji deposu gibi oluyordu.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yatmadan önce Papatya çayı iç, seni bir güzel rahatlatır sabaha kadar. Sabah'da bal varsa ye eğer fındık ceviz varsa ben maça çıkmadan önce çok yapıyordum fındık ve cevizi kırıyordum üstüne bal döküyodum enerji deposu gibi oluyordu.
şimdi nerden bulsun papatya çayını :D

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
uykun gelmeden yat ve 2-3 saat yatakta dur ustunde yorgan örtük olsun telefonla ugrasma tv yede bakma sadece yat

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Benim de kollarım ağrıyordu geçenlerde. Acile gittiğimde iğne vurdurdular ve kas gevşetici istedim hemşireden. SULJEL diye bir kas gevşetici yazmış. İstiyorsan bi acile gidip nöbetçi eczaneden alıver. Sür bacaklarına. Yatmadan önce imkanın varsa azcık proteinli besin tüket. Bol su iç. Başarılar dilerim turnuva için.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı proteın dozu alıorsun karıstırıosun muz fln ıste gıdıosun salona tam 11 kere şınaw cekıosun bak bura cok onemlı.Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 kere bandıl kaldırıosun 3.5kg olcak ondan sonra duwarları kırabılırsın tek yumrukla kardesım

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Canım kardeşim benim. Ben fizyoterapistim. Söylenen herşeyi unut şimdi. Sana güzel bir önerim olacak iyi dinle.
-Maçtan önce mutlaka germe egzersizleri yap ağrılarının üzerine git. Tatlı tatlı ağrıyana kadar kol bacak boyun ve bel germelerini mutlaka yap.
-maçtan yarım saat önce enerjini toplayacak şeyler yemen gerekli. Sneakers olabilir, fıstık ezmesi olabilir, bunlar sana maçta destek sağlayacaktır. Bir nebzede olsa halsizliğini toparlayacaktır. Enerji içeceği tavsiye etmem yararından çok zararı var. Abartmamak şartıyla söylediklerimden yemen yeterli olacaktır.
-Maçtan önce mutlaka ısınma antremanı şart. Isınma antremanlarından sonra eminim kas ağrılarında hafifleme olacaktır. Hafif tempoda normal nefeste kendini yormadan koşman gerekli. kalp atışlarını takip et ısınma antremanında hızlanıyorsa ve nefesin derinleşiyorsa yürü nefesin düzelince hafif tempoda koşuya devam.
- Maç sırasında oynayacaksın zaten.
-En önemli kısım burası maç öncesi gibimaç sonrasında da mutlaka ısınma antremanı yapman şart. Isınma antremanı yapmaz isen kasların öyle ağrımaya devam eder. Halsizliğin de artar.
(protein tozu vs kesinlikle kullanma onlar sana enerji vermez)

Asıl meseleye gelirsek. Müsait olduğun bir gün detaylı ve tam teşekküllü bir kan tahlili yaptır mutlaka. B12 veya demir eksikliği olabilir. İlaç desteği alman faydalı olacaktır. Ceviz ve muz tüket imkanın varsa bol bol.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim Madem Öyle.
Annene Söyle;

Karnı Bahar
Çorba
Tuzlu Ayran
C Vitaminli Meyveler
Magnezyum İçeren Yemekler
Hazırlasın Ye Ve Yat Sabah da Banyo Yap Kendine Gelirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...