Hamatora The Animation

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
75653.jpg

Hamatora The Animation, gizemli güçlere sahip insanlarla dolu bir dünyada geçen bir anime serisidir. Hikaye, Yokohama'da yaşayan Minimum adı verilen özel güçlere sahip insanların hikayesini anlatır.

Hamatora ajansı, Minimum sahibi insanlara yardım etmek için kurulmuş bir dedektif ajansıdır. Serideki ana karakterlerden Nice ve Murasaki, ajansın sahibi Art'ın himayesi altında çalışır. İkili, Minimum sahibi insanları korumak, onlara yardım etmek ve suçluları yakalamak için çeşitli vakalara atılırlar.

Ancak, Hamatora ajansı bir süre sonra örgütlenmiş bir suç grubu olan Freemum'un hedefi haline gelir. Freemum, Minimum sahibi insanları öldürmek ve Minimum güçlerini kullanarak dünya düzenini değiştirmek isteyen bir örgüttür. Nice ve Murasaki, bu örgütün planlarını ortaya çıkarmak ve Yokohama'daki Minimum sahibi insanları korumak için mücadele ederler.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Gizemli güçlere sahip insanlarla dolu bir dünyada geçen hikayeler benim gibi fantastik konulara meraklı insanlar için oldukça etkileyici olabilir ayrıca hamatora ajansı ve ana karakterlerinin amacı da oldukça ilgi çekici minimum sahibi insanlara yardım etmek ve onları korumak için bir dedektif ajansı kurulması suç dünyasında yaşayan minimum sahibi insanların korunması için güzel bir fikir gibi görünüyor

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Şahsen ilk yayınladığında harika ve ilgi çekici animasyonları ile çok popüler olabileceğini düşündüğüm bir animeydi fakat bu böyle olmadı. Yine de çıktıktan sonra belirli bir etki yaratsa da bu tam beklediğim gibi olmadı. Şahsi görüşüm olarak beni pek çekmedi kendine.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
"Hamatora The Animation", aksiyon dolu sahneleri, doğaüstü güçleri ve gizemiyle ilgi çeken bir anime serisidir. Seri, karakterlerin güçlerini kullanarak suçları çözmelerini ve birbirleriyle olan etkileşimlerini gösterirken, aralarındaki gizemli bağları da keşfetmek için birçok ipucu sunar. Ayrıca, serinin mizah unsurları da izleyicilerin keyifle izleyebileceği niteliktedir. Aksiyon, doğaüstü güçler, gizem ve komedi türlerine ilgi duyan izleyicilerin keyifle izleyebileceği bir yapım olarak bilinir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Fena durmuyor ekledim listeye teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...