arkadaş 60 dolar attı 1 yıl önce şuan 30 milyarı var grupdakilere bakıyorum adamlar milyonlar kazanmışkanka tehlikeli bi coın balon oldugunu söylenler var ama ben bi 10 dolarlık alım gerçeleştirdim nolur nolmaz diye patlarsa fena olur
coin işi boş iş gibi, dolara abanak daha iyi sonuçta her gün yükseliyor
Teknik olarak coinleri almak için paramızı dolara çeviriyoruz zaten bu tür yatırımlarda. USDT yani Tether olarak ikili işlemlerde kullanıyoruz. Coin alırken atıyorum 8 Tl'den doları alıyoruz ve onu coine yatırıyoruz. Coin arttıkça veya yerinde saysa bile dolar arttıkça zaten TL bazında her türlü kazançlıyız.coin işi boş iş gibi, dolara abanak daha iyi sonuçta her gün yükseliyor
Dün 100 dolarlık aldım büyük patlamada 400 500 dolara çıktı paramı aldımalma knk ondan sağı solu belli olmaz git doge falan al alabiliyorsan dolandırılma yani
alma knk ondan sağı solu belli olmaz git doge falan al alabiliyorsan dolandırılma yani
Cidden öyle şuan 40 milyar yaklaşık 4 bin dolar para kaldırdım hamstercoinden yeni borsalara giriyor bi ton times meydanına reklamları bile çıktı adamlar hala dolandırıcılar diyor gül geç iştebende coin işine giricem ama öyle yüklü bir para gelmesini bekliyorum birde herkes bu konuda uzmanmış gibi yorum yapıyor geçrekten sinirlerim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?