3 maç :dmoon bypass var almak istersen dm
Oynamadan boş yapma3 maç :d
Olum hiç oynamadınız yüksek ihtimal hile dt diye boş yapıyonuz master eloda hanbot açıyozEn babası 1 ay götürür alma.
Bu ban bi size geliyo galiba 30 lvl unranked hesaplarınızla tabi ban yersiniz3 maç :d
hacı sen niye bu kadar kastın yüksek ihtimal ya satıcısın ya kar amacı güdüyosun sus artık savunma banlatıyo hile 2 kere kullandım 5 er maçta patlattıOynamadan boş yapma
Olum hiç oynamadınız yüksek ihtimal hile dt diye boş yapıyonuz master eloda hanbot açıyoz
Bu ban bi size geliyo galiba 30 lvl unranked hesaplarınızla tabi ban yersiniz
3 maç ?3 maç :d
moon kullanmdım dünyanın en rezil şeyi bana moon savunma anladık satıcısısın3 maç ?
120 maç demirden master kastım
hayatında bypass kullandın mı da sallıyon
he öyle mi olmşmoon kullanmdım dünyanın en rezil şeyi bana moon savunma anladık satıcısısın
kanka çok konuşuyon ha türkiye de reseller arkadaşım grubumuza gir oynayanları gör sonra demir elonda wsreborn kullanmaya devam et bilmeden bişeye bok atma moon un reseller lığını yapıyo 3 ortakdan birisi gendisine göre tasarlamış temasını sadecemoon kullanmdım dünyanın en rezil şeyi bana moon savunma anladık satıcısısın
keysiz moon açamassın nasıl 2 kere kullanıyonhacı sen niye bu kadar kastın yüksek ihtimal ya satıcısın ya kar amacı güdüyosun sus artık savunma banlatıyo hile 2 kere kullandım 5 er maçta patlattı
There is moon bypass, dm if you want to buy it
Dude, you talk a lot, my friend is a reseller in Turkey, join our group and see who is playing, then continue to use wsreborn in Demir Elon, don't give a fuck about anything without knowing, he is the reseller of Moon , one of the 3 partners designed the theme according to his taste.
You can't open moon without key, how can you use it twice? pakistan ?
Dostum hangi moondan bahsediyorsun toolgame pc gerçek moon değil xDmoon kullanmdım dünyanın en rezil şeyi bana moon savunma anladık satıcısısın
bypass zaten vanguardı engelliyor knk pek birşey fark etmedi sadece çoğu hile stabil çalışmıyor he bir de bedava hileler ban yedirmeye başladı (2 yıl sonra)vanguarddan sonra ne olacak acaba durumlar