Windsharpı çıktığından beridir kullanıyorum farmı çok güzel alıyor ayrıca hanbotta sınırlı karakterler var. Mesela gittim sharplarına baktım çoğu karakterin olmadığını gördüm gibi gibi. Evadeleri karşılaştırırsak ikiside aynı hatta windsharp daha iyi çünkü hanbotta evade yaparken manuel olarak skill atamıyorsun. FPS konusunda hanbotla oyuna girdikten sonra 20 30 saniyede bir fps drop yedim fakat windsharpta bu sorun olmadı. Kısacası windsharp daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ben cevaplayayım evadesi daha iyi daha iyi farm alıyor daha yüksek fps
manuel skilli ayarlayabiliyorsun diye biliyorum hanbotta asla sorun yaşamadım windsharpta laneclear atamıyorum 15 20 fps arası normalde 150 alıyorum birsürü farklı script kullandımWindsharpı çıktığından beridir kullanıyorum farmı çok güzel alıyor ayrıca hanbotta sınırlı karakterler var. Mesela gittim sharplarına baktım çoğu karakterin olmadığını gördüm gibi gibi. Evadeleri karşılaştırırsak ikiside aynı hatta windsharp daha iyi çünkü hanbotta evade yaparken manuel olarak skill atamıyorsun. FPS konusunda hanbotla oyuna girdikten sonra 20 30 saniyede bir fps drop yedim fakat windsharpta bu sorun olmadı. Kısacası windsharp daha iyi olduğunu düşünüyorum.
aga ben hanbotu yapamadım ya bi yardım etsen hanbotu injectlyorum herşey tam çalışıyor fakat combo yapmıyor karakterler shards fln hepsini yaptımmanuel skilli ayarlayabiliyorsun diye biliyorum hanbotta asla sorun yaşamadım windsharpta laneclear atamıyorum 15 20 fps arası normalde 150 alıyorum birsürü farklı script kullandım
Olabilir dün diğer pcden denedim 144 sabit alıyordum 70e düştü benim pcde birşeyler var sanırımd-dostum sende bir sorun var galiba 200 olması mümkünatı yok
450 fps cıvarı benim
min 400 oluyor
Hocam windsharp addons olarak hazır kurulu paket olarak gelir, sc aleminin içeriğini detayını bilmeyene basit geldiği için daha ''iyi'' gelir. Fakat piyasa içindekiler de bana katılacaktır, hanbot da gerekli shardların güzel bir kombinasyonu ile oluşturduğunuz program piyasada kalite ve yüksek FPS vaadi açısından tekel olacaktır. Paid konusuna 2 adet ek yapacağım
1: Hb normalde 'detected' dir fakat vip olarak satılan methodlarla sonsuza kadar ud olarak yapısını korumuştur. 2 Tane yöntem biliyorum fakat burada paylaşmam doğru olmaz sonra yöntem de patlar.
2: Shardların içeriğinde paid olanlar vardır. Normale görece çok daha iyi ve hatasız olarak tasarlanıp sürekli güncelleniyorlar. Free olarak alabileceğiniz bir kaç link mevcut araştırabilirsiniz.
Sonuç, ud yöntem ve paid shardları saymadığımızı düşünsek bile free ve detected hile olarak kıyasladığımızda Hanbot ağır bir ezici üstünlükle Windsharp'tan farkını ortaya koyuyor.
Ek olarak Ws 'nin HB'den daha 'iyi' olduğunu düşünüp savunan arkadaşlar ile polemiğe girmeyeceğim, Freelik ve site projesi adına ws'nin her zaman destekçisiyiz
aga benim hanbotta bi sıkıntım var yardım edebilir misinHocam windsharp addons olarak hazır kurulu paket olarak gelir, sc aleminin içeriğini detayını bilmeyene basit geldiği için daha ''iyi'' gelir. Fakat piyasa içindekiler de bana katılacaktır, hanbot da gerekli shardların güzel bir kombinasyonu ile oluşturduğunuz program piyasada kalite ve yüksek FPS vaadi açısından tekel olacaktır. Paid konusuna 2 adet ek yapacağım
1: Hb normalde 'detected' dir fakat vip olarak satılan methodlarla sonsuza kadar ud olarak yapısını korumuştur. 2 Tane yöntem biliyorum fakat burada paylaşmam doğru olmaz sonra yöntem de patlar.
2: Shardların içeriğinde paid olanlar vardır. Normale görece çok daha iyi ve hatasız olarak tasarlanıp sürekli güncelleniyorlar. Free olarak alabileceğiniz bir kaç link mevcut araştırabilirsiniz.
Sonuç, ud yöntem ve paid shardları saymadığımızı düşünsek bile free ve detected hile olarak kıyasladığımızda Hanbot ağır bir ezici üstünlükle Windsharp'tan farkını ortaya koyuyor.
Ek olarak Ws 'nin HB'den daha 'iyi' olduğunu düşünüp savunan arkadaşlar ile polemiğe girmeyeceğim, Freelik ve site projesi adına ws'nin her zaman destekçisiyiz.
ne gibiaga benim hanbotta bi sıkıntım var yardım edebilir misin
hic bi türlü combo yapmıyor karakterler shardsı flnda ayarladım olmuyor evade fln herşey oluyo combo olmuyorne gibi
Windsharpı çıktığından beridir kullanıyorum farmı çok güzel alıyor ayrıca hanbotta sınırlı karakterler var. Mesela gittim sharplarına baktım çoğu karakterin olmadığını gördüm gibi gibi. Evadeleri karşılaştırırsak ikiside aynı hatta windsharp daha iyi çünkü hanbotta evade yaparken manuel olarak skill atamıyorsun. FPS konusunda hanbotla oyuna girdikten sonra 20 30 saniyede bir fps drop yedim fakat windsharpta bu sorun olmadı. Kısacası windsharp daha iyi olduğunu düşünüyorum.
silip yükledim sorunu çözdümhic bi türlü combo yapmıyor karakterler shardsı flnda ayarladım olmuyor evade fln herşey oluyo combo olmuyor
Tekrar devam edenler için söyleyim, shard çakışması olmaması lazım. Yani gidip de yasuo oynarken windwalker açıksa, rex yasuo - hex yasuo shardlarını atıp entegre etmeseniz dahi çalışmaz.silip yükledim sorunu çözdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?