Hanbot mu WindSharp mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben cevaplayayım evadesi daha iyi daha iyi farm alıyor daha yüksek fps
Windsharpı çıktığından beridir kullanıyorum farmı çok güzel alıyor ayrıca hanbotta sınırlı karakterler var. Mesela gittim sharplarına baktım çoğu karakterin olmadığını gördüm gibi gibi. Evadeleri karşılaştırırsak ikiside aynı hatta windsharp daha iyi çünkü hanbotta evade yaparken manuel olarak skill atamıyorsun. FPS konusunda hanbotla oyuna girdikten sonra 20 30 saniyede bir fps drop yedim fakat windsharpta bu sorun olmadı. Kısacası windsharp daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Whereas hanbot supports few heroes and more often requires you to download the script yourself, WS is much simpler.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Windsharpı çıktığından beridir kullanıyorum farmı çok güzel alıyor ayrıca hanbotta sınırlı karakterler var. Mesela gittim sharplarına baktım çoğu karakterin olmadığını gördüm gibi gibi. Evadeleri karşılaştırırsak ikiside aynı hatta windsharp daha iyi çünkü hanbotta evade yaparken manuel olarak skill atamıyorsun. FPS konusunda hanbotla oyuna girdikten sonra 20 30 saniyede bir fps drop yedim fakat windsharpta bu sorun olmadı. Kısacası windsharp daha iyi olduğunu düşünüyorum.
manuel skilli ayarlayabiliyorsun diye biliyorum hanbotta asla sorun yaşamadım windsharpta laneclear atamıyorum 15 20 fps arası normalde 150 alıyorum birsürü farklı script kullandım

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
a
manuel skilli ayarlayabiliyorsun diye biliyorum hanbotta asla sorun yaşamadım windsharpta laneclear atamıyorum 15 20 fps arası normalde 150 alıyorum birsürü farklı script kullandım
aga ben hanbotu yapamadım ya bi yardım etsen hanbotu injectlyorum herşey tam çalışıyor fakat combo yapmıyor karakterler shards fln hepsini yaptım

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
windsharp çok saçma farmlıyor bazen comboları hatalı olabiliyor fakat hanbotta öyle bir şey görmedim ben. bence hanbot harika

Üye
4 HİZMET YILI
aslında bence burda kullanılan herolar ve script beklentisine göre kişiden kişiye değişir ama tercih windsharp

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Windsharp daha etkili ve anlasilir bence

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hocam windsharp addons olarak hazır kurulu paket olarak gelir, sc aleminin içeriğini detayını bilmeyene basit geldiği için daha ''iyi'' gelir. Fakat piyasa içindekiler de bana katılacaktır, hanbot da gerekli shardların güzel bir kombinasyonu ile oluşturduğunuz program piyasada kalite ve yüksek FPS vaadi açısından tekel olacaktır. Paid konusuna 2 adet ek yapacağım
1: Hb normalde 'detected' dir fakat vip olarak satılan methodlarla sonsuza kadar ud olarak yapısını korumuştur. 2 Tane yöntem biliyorum fakat burada paylaşmam doğru olmaz sonra yöntem de patlar.
2: Shardların içeriğinde paid olanlar vardır. Normale görece çok daha iyi ve hatasız olarak tasarlanıp sürekli güncelleniyorlar. Free olarak alabileceğiniz bir kaç link mevcut araştırabilirsiniz.

Sonuç, ud yöntem ve paid shardları saymadığımızı düşünsek bile free ve detected hile olarak kıyasladığımızda Hanbot ağır bir ezici üstünlükle Windsharp'tan farkını ortaya koyuyor.

Ek olarak Ws 'nin HB'den daha 'iyi' olduğunu düşünüp savunan arkadaşlar ile polemiğe girmeyeceğim, Freelik ve site projesi adına ws'nin her zaman destekçisiyiz.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
ben lol e yeni başladım bu scriptler ne işe yarıyor hilemi ?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hanbot birazdaha karışık windsharp öneririm

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ws hanbotta ugraşıp ayalrarsan hanbot

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam windsharp addons olarak hazır kurulu paket olarak gelir, sc aleminin içeriğini detayını bilmeyene basit geldiği için daha ''iyi'' gelir. Fakat piyasa içindekiler de bana katılacaktır, hanbot da gerekli shardların güzel bir kombinasyonu ile oluşturduğunuz program piyasada kalite ve yüksek FPS vaadi açısından tekel olacaktır. Paid konusuna 2 adet ek yapacağım
1: Hb normalde 'detected' dir fakat vip olarak satılan methodlarla sonsuza kadar ud olarak yapısını korumuştur. 2 Tane yöntem biliyorum fakat burada paylaşmam doğru olmaz sonra yöntem de patlar.
2: Shardların içeriğinde paid olanlar vardır. Normale görece çok daha iyi ve hatasız olarak tasarlanıp sürekli güncelleniyorlar. Free olarak alabileceğiniz bir kaç link mevcut araştırabilirsiniz.

Sonuç, ud yöntem ve paid shardları saymadığımızı düşünsek bile free ve detected hile olarak kıyasladığımızda Hanbot ağır bir ezici üstünlükle Windsharp'tan farkını ortaya koyuyor.

Ek olarak Ws 'nin HB'den daha 'iyi' olduğunu düşünüp savunan arkadaşlar ile polemiğe girmeyeceğim, Freelik ve site projesi adına ws'nin her zaman destekçisiyiz

Ek olarak Ws 'nin HB'den daha 'iyi' olduğunu düşünüp savunan arkadaşlar ile polemiğe girmeyeceğim, Freelik ve site projesi adına ws'nin her zaman destekçisiyiz.
aga benim hanbotta bi sıkıntım var yardım edebilir misin

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

Hanbot daha iyi dostum, orbwalkeri çok temiz, fps drop yok, çoğu karakter var ve bir çoğu WS'dekinden daha iyi. Evade; manuel olarak skill atabiliyorsun dodgelarken. Ayarlarını kurcalamazsan ya da ingilizcen yoksa bulamaman normaldir. WS'de çok fazla fps düşüyordu ama HanBotta fps sorunu ile karşılaşmadım şahsen.

Üye
5 HİZMET YILI
eninde sonunda ban yersin yazık olur hiç deneme bile bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...