Onaylı Üye
Kanka bende çalışmıyor nasıl açacağım onuben 2sinide test ettim hanbot daha iyi
Kanka bende çalışmıyor nasıl açacağım onuben 2sinide test ettim hanbot daha iyi
10-15 fps kaybı oluyor fazla değilki ?Windsharpda öküz gibi FPS Düşüşü olmasa WindSharp derdim ama şuanlık Hanbot.
adamsın kanks <3Hanbot fps stabilizasyon yönünden iyi lakin çoğu kaliteli addonlar paid, yani kullanamıyorsunuz. Yasuo WindWalker, Viktor evade v.b. Ek olarak predictionu güzel hanbotun görüş olmadan map hack ile birleşik rakibe skillshoot atıyor. WindSharpta şampiyondan şampiyona değişen bir fps drop olayı mevcut. Tahminimce orbwalker champ addon uyuşmazlığından kaynaklanıyor. Örneğin WS de viktor oynarken v tuşuna namı değer lane clear tuşuna basılı tuttuğunuzda inanılmaz bir fps drop giriyor.
WindSharpın Hanbotdan iyi olduğu noktalar:
Evade
Geniş hero addon desteği
Kullanım kolaylığı
Sitemizin resmi bir projesi olduğu için istek ve bildirileriniz üzerine gelişme potansiyeli var.
Hanbotun WindSharptan iyi olduğu noktalar:
Fps stabilizasyonu
Prediction
Activator (saldırı-savunma itemlerini combo durumunda oto basıyor)
Hanbotun nesi daha iyi kanka ?ben 2sinide test ettim hanbot daha iyi
Ben cevaplayayım evadesi daha iyi daha iyi farm alıyor daha yüksek fpsHanbotun nesi daha iyi kanka ?
yani windsharpta iyi farm alıyor belki sen beceremiyorsun ? fps konusunda haklı olabilirsin, windsharp fps çok yiyor. ayrıca windsharpta hazır cfgler var. bilmeyen biri rahat oyunar. ve güzel ayarlanmış cfglerBen cevaplayayım evadesi daha iyi daha iyi farm alıyor daha yüksek fps
hayır ben beceriyorum hanbot bende daha iyi farm alıyor ve windsharpta hala laneclear sorunu varyani windsharpta iyi farm alıyor belki sen beceremiyorsun ? fps konusunda haklı olabilirsin, windsharp fps çok yiyor. ayrıca windsharpta hazır cfgler var. bilmeyen biri rahat oyunar. ve güzel ayarlanmış cfgler
bende 200 küsür fps kaybı oluyor10-15 fps kaybı oluyor fazla değilki
Hanbot have maphack?Hanbot is good in terms of fps stabilization, but most quality addons are paid, so you cannot use them. Yasuo WindWalker, Viktor evade etc. In addition, the predictionu beautiful hanbot shoots skillshoot at the opponent combined with map hack without sight. WindSharp has a fps drop event that varies from champion to champion. My guess is due to orbwalker champ addon incompatibility. For example, while playing viktor in WS, when you hold down the v key, aka the lane clear key, an incredible fps drop is entered.
Where WindSharp is better than Hanbot:
Evade
Wide hero addon support
Ease of Use
Since our site is an official project, it has the potential to develop upon your requests and notifications.
Where Hanbot is better than WindSharp:
Fps stabilization
Prediction
Activator (automatically presses offensive-defense items in combo state)
It's already avaliable in WS like HB, sometimes you can see enemy moves without ward.Hanbot have maphack?
d-dostum sende bir sorun var galiba 200 olması mümkünatı yokbende 200 küsür fps kaybı oluyor
wind earlyde çok farm kaçırıyor ve ireliası pek iyi değilyani windsharpta iyi farm alıyor belki sen beceremiyorsun ? fps konusunda haklı olabilirsin, windsharp fps çok yiyor. ayrıca windsharpta hazır cfgler var. bilmeyen biri rahat oyunar. ve güzel ayarlanmış cfgler