Hanbot nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Son zamanlarda Hanbot'u çok fazla görmeye başladım. Bedava bir SC mi ve WSReborn mu daha iyi, yoksa Hanbot mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hanbot da ban riski çok var benim 2 hesap ban yedi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
LoL'de kullanılan bir hileydi şuan hala aktif mi bilmiyorum.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
hanbot free bulabiliceğin bir script ama bir okadarda yüksek ban riskine sahbip bir script bana göre wsre daha iyi

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hanbot free ama ban riski çok yüksek. Namı diğer BANBOT

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
script kullanma zaten ban riski yüksek hanbotta

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hanbot, League of Legends oyununda kullanılan bir hile veya yazılımdır. Bu platform, oyunculara çeşitli avantajlar sağlamayı amaçlayan scriptler ve özellikler içerir. Hanbot'un popüler kullanım alanlarından biri, oyuncuların oyun içinde daha etkili olmalarını sağlayan özelliklere sahip olmasıdır. Ancak, bu tür hileler kullanım koşullarına ve oyun kurallarına aykırıdır ve oyuncuların hesaplarının yasaklanmasına neden olabilir.

Hanbot'un içeriği, örneğin farklı modüller ve özellikler, zaman içinde değişebilir. Kullanıcılar, bu tür hile yazılımlarını kullanmaya karar vermeden önce oyunun resmi kurallarını dikkatlice incelemeli ve bu tür yazılımların kullanımının potansiyel sonuçları hakkında bilgi sahibi olmalıdır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Özellik açısından wsreborn dan daha iyi fakat ban ratesi çok fazla. Kullanmaya değmez bakma bile.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hanbot çok kötü bi sc ve ban riski çok yüksek wsr nin üstüne şuan free sc yok ve ban da yedirmiyor legal kullandığın sürece

Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum Hanbot Cok düzgün bir script bana gore ben ona geçtim evet biraz ban var ama ilerleyen zamanlarda bu kodları undeted ederlerse olmıycaktır ve cok iyi mekanikleri var dene derim telegramda var

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hanbot bildiğim kadarıyla open source bir sc ve aşırı derecede ban riski içerir ama en kullanışlı kaymak gibi comboları vb şeylerden dolayı vanguard bypass kullanılarak çok rahat bir şekilde ban riskini çok fazla azaltabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...