hanbot ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
harbi şu an olayına bir çözüm gelse felaket olurdu :D
jinxin yeni çıktığı dönemlerde bi script sitesi vardı adını tam hatırlamıyorum ücretsizdi de o zamanlar baya kullanmıştım hiç de ban yememiştim ama şuan böyle bi durum olacağını sanmıyorum önlemler alınıyo artık lolde

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar elbet ban yiyorsunuz sadece oyunun zevkini almak gerek burada. sağ da sol da hesap satan yerler var 4 tl gibi cüzzi miktarda onları alın banlanana kadar oynayın baktın ban yemiyorsunuz gözden kaçtınız ki zor bir ihtimal devam edersiniz

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yorumlara bakıyorum da ban yememek hayal

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
jinxin yeni çıktığı dönemlerde bi script sitesi vardı adını tam hatırlamıyorum ücretsizdi de o zamanlar baya kullanmıştım hiç de ban yememiştim ama şuan böyle bi durum olacağını sanmıyorum önlemler alınıyo artık lolde
joduskadan bahsediyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hanbot için bikaç eleman backen diye bir program yapmışlar hanbot kasıtlı olarak detected olduğu için anında banlatıyor ama bu program farklı bi metodla inject ederek ban süresini diğer scriptler gibi 7-14 gün arası kadar uzatıyor bu aslında şuanki sitedeki toir crackının gerçek toirden daha fazla dayanmasıyla benzer bir durum xd backen ve paid sc leriyle beraber eğer hanbotu cracklayan olursa parası neyse verip alırım anında hanbot kullanan bidaha toir based paste scriptler kullanmaz xD

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ban attırmayan güzel script hiç mi yok olum bu nasıl bi piyasa

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lolde bandan kaçınmanın bir yolu yok ac sistemleri iyi çalışıyor s3 zamanını özlüyorum L# zamanını ban yemeden 5 ayı geçkin oynadığım tek zamandı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bu site evvelAllah onu da crackllar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...