Üye
is it still works?
ban yedin mişuan 3 üncü maçımdayım arada evade kapatıp açıyorum 1 inci elde evade açmadım 1 el attığımda 10 20 dk bekliyorum şuanlık birşey yok olursa yazarım.
her türlü ban yiyorsun kanka detected şuan internal script zaten external değil.şuan 3 üncü maçımdayım arada evade kapatıp açıyorum 1 inci elde evade açmadım 1 el attığımda 10 20 dk bekliyorum şuanlık birşey yok olursa yazarım.
şuan hala ban yemedim 20 lvl dim 25 oldumher türlü ban yiyorsun kanka detected şuan internal script zaten external değil.
hayır yemedim oynadığım karakter vayne ve tristana 3 4 saatir oynuyorum her el 10 dk mola veriyorum hiç birşey olmadı eğer olursa yazacağımban yedin mi
Banwave var ne zaman yakalınırsan ona o zaman ban yersin reportla alakasızşuan hala ban yemedim 20 lvl dim 25 oldum
Post automatically merged:
hayır yemedim oynadığım karakter vayne ve tristana 3 4 saatir oynuyorum her el 10 dk mola veriyorum hiç birşey olmadı eğer olursa yazacağım
alakasız mı ? sadece söylüyorum kardeşim boş muhabbet başlatıyorsun 30 lvl de ban yedimBanwave var ne zaman yakalınırsan ona o zaman ban yersin reportla alakasız
piyasada görebileceğin en gelişmiş script.Güzel emeğinize sağlık ama windsharp kadar iyi değildir bence
aynı sorun bendede var çözümünü bulursan yardımcı olur musunMerhaba, bende directx 9 yerine opengl modunu tercih et seçeneği var, nasıl directx9'a alabilirim oyunu?
Tabi, bulursam yazarım buradan.DX9 modu gözükmüyor nasıl yapabilirim
Post automatically merged:
aynı sorun bendede var çözümünü bulursan yardımcı olur musun
dün oynadım 2 elde ban yedimban durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?