Hangi animeyi önerirsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Death Note'da sarar baya aslında bir göz gezdir istersen.

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdan bakabilirsin dostum

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Abiler tavsiyeleriniz için teşekkür ederim tüm yorumları okudum kendime ufak bir liste oluşturdum zamanınıza ve emeğinize sağlık

Jujutsu Kaisen, Code geass, One punch man, Fullmetal alchemist brotherhood dahası da var bitirdikçe güncellerim.

Söylediklerinizin çoğu animeye zaten birazcık göz atmışım hatta bir kaçını bitirmişim örneğin Death note artık çok stabilleştiği için direkt izlemişim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Öğrencileri tamamen zengin çocuklardan oluşan özel hyakkaou akademisinde ders bittikten sonra perdeler çekilir ve okul bir kumarhaneye dönüştürülür akademinin bir geleneği olarak öğrenciler kumar oynarlar ve okul içindeki statüleri ders notlarından ziyade kumardaki başarıları ile belirleniyor birisi altından kalkmayacak kadar borca girerse tasma takılıp evcil hayvan muamelesi görüyor derken okula güzel bir kız nakil gelir son derece tatlı ve temiz duran bu kızımız aslında manyak bir kumarbaz çıkar ve herkesi şaşırtır

Ufak bi özetledim sana gayet güzel seni sarabilir bence

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Öğrencileri tamamen zengin çocuklardan oluşan özel hyakkaou akademisinde ders bittikten sonra perdeler çekilir ve okul bir kumarhaneye dönüştürülür akademinin bir geleneği olarak öğrenciler kumar oynarlar ve okul içindeki statüleri ders notlarından ziyade kumardaki başarıları ile belirleniyor birisi altından kalkmayacak kadar borca girerse tasma takılıp evcil hayvan muamelesi görüyor derken okula güzel bir kız nakil gelir son derece tatlı ve temiz duran bu kızımız aslında manyak bir kumarbaz çıkar ve herkesi şaşırtır

Ufak bi özetledim sana gayet güzel seni sarabilir bence
hikayesi çok iyi bununla animeye başlayabilirim

Üye
4 HİZMET YILI
Selamlar uzun süredir one piece izliyordum ve şimdi bitirdim galiba boslukta gibiyim yeni nesil animeler hakkında da pek fikrim yok size sormak istedim. Ilk ücünüz neler olur?
/
hey i've been watching one piece for a long time and now im done, i don't have much idea about new generation anime, i wanted to ask you. What will your first three be?
Death Note,Naruto,Attack Of Titan

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam mushoku tenseı deneyebılırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben de Full Metal kadar iyi ve sürükleyici bir anime arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...