Süper Üye
1. bölümünü izledim de sarmadı ya bugün 2. bölümünü izleyeceğimZamanla aşık olursun.
Dün gece arcane nasıldı izledin mi?
1. bölümünü izledim de sarmadı ya bugün 2. bölümünü izleyeceğimZamanla aşık olursun.
Dün gece arcane nasıldı izledin mi?
Öğrencileri tamamen zengin çocuklardan oluşan özel hyakkaou akademisinde ders bittikten sonra perdeler çekilir ve okul bir kumarhaneye dönüştürülür akademinin bir geleneği olarak öğrenciler kumar oynarlar ve okul içindeki statüleri ders notlarından ziyade kumardaki başarıları ile belirleniyor birisi altından kalkmayacak kadar borca girerse tasma takılıp evcil hayvan muamelesi görüyor derken okula güzel bir kız nakil gelir son derece tatlı ve temiz duran bu kızımız aslında manyak bir kumarbaz çıkar ve herkesi şaşırtırkakegurui nasıl
hikayesi çok iyi bununla animeye başlayabilirimÖğrencileri tamamen zengin çocuklardan oluşan özel hyakkaou akademisinde ders bittikten sonra perdeler çekilir ve okul bir kumarhaneye dönüştürülür akademinin bir geleneği olarak öğrenciler kumar oynarlar ve okul içindeki statüleri ders notlarından ziyade kumardaki başarıları ile belirleniyor birisi altından kalkmayacak kadar borca girerse tasma takılıp evcil hayvan muamelesi görüyor derken okula güzel bir kız nakil gelir son derece tatlı ve temiz duran bu kızımız aslında manyak bir kumarbaz çıkar ve herkesi şaşırtır
Ufak bi özetledim sana gayet güzel seni sarabilir bence
Death Note,Naruto,Attack Of TitanSelamlar uzun süredir one piece izliyordum ve şimdi bitirdim galiba boslukta gibiyim yeni nesil animeler hakkında da pek fikrim yok size sormak istedim. Ilk ücünüz neler olur?
/
hey i've been watching one piece for a long time and now im done, i don't have much idea about new generation anime, i wanted to ask you. What will your first three be?
1) Death note
2) tokyo ghoul
3) attack on titan
Aotu bitirmiştim zaten tokyo ghouluda eskiden mansga olarak okumuştum Narutoya başlayabilirim teşekkürlerDeath Note,Naruto,Attack Of Titan
Listeye eklendiiii gayet kaliteli duruyorDemon Slayer
İlk bitirdiğim animeHellSing