Hangi animeyi önerirsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar uzun süredir one piece izliyordum ve şimdi bitirdim galiba boslukta gibiyim yeni nesil animeler hakkında da pek fikrim yok size sormak istedim. Ilk ücünüz neler olur?
/
hey i've been watching one piece for a long time and now im done, i don't have much idea about new generation anime, i wanted to ask you. What will your first three be?
kesinlikle ama kesinlikle death note izlemelisin pişman olmayacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Selamlar uzun süredir one piece izliyordum ve şimdi bitirdim galiba boslukta gibiyim yeni nesil animeler hakkında da pek fikrim yok size sormak istedim. Ilk ücünüz neler olur?
/
hey i've been watching one piece for a long time and now im done, i don't have much idea about new generation anime, i wanted to ask you. What will your first three be?
Bende sadece Naruto izleyip saldım bir göz attım fakat iyi bişey bulamadım

Üye
4 HİZMET YILI
Hayatsızım diyorsan naruto izleyebilirsin

film olarak ta my hero academia

Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Castlevania öneririm izlemesi çok zevkli ayrıca çok kaliteli bir anime. Anime sevmeyen insanı animeye başlatır.

Sakin
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Geçen hafta bitirmiştim ve cidden kaliteli hikayeye ve çizimlere sahipti
Attack on titan'ı söylemiyorum bile zaten izlemişsindir diye düşünüyorum. Vinland Saga, One Punch Man ve Death Note izlemediysen bunları da izleyebilirsin hepsi gerçekten çok mükemmel hikayeye ve kaliteye sahipler. Bu arada yeni çıkan lol'ün dizisi Arcane i de izleyebilirsin izlemiş olduğum en kaliteli ve (hikayesine çok iyi hakim olduğum için) en iyi ve derin hikayeye sahip anime veya animasyon benim için tavsiye ederim bilgin olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
/
Yani kesinlikle zamanın en iyi 3 lüsü steins gate - fullmetal alchemist brotherhood - bleach falan olacaktır da bleach harici zaten saydıklarımdan ikisini izlememiş olan yok. Fakat oldukça ağır animeler özellikle steins gate başları sıkıcı olduğu için genel olarak insanlar bırakır. 12. itibaren ne ara bittiğini anlayamazsın bile. Fullmetal alchemist ise genel olarak saran türdne bir animedir. Bleach biraz yavaş işleniyor bölüm sayısı aşırı fazla.
Bu saydıklarımı ileride izleyebilirsin.Özellikle steins gate i ama ama bana kalırsa :

Overlord: Oyun dünyasındaki karakterinde ve oyunda sıkışan bir adam. Herşey gerçek hayattaki gibi canlanır vs. On numara bir anime. zamane animeler gibi çocukca değil. KESINLIKLE izlemen gerekir.

Guilty Crown: Müzikleri - çizimleri ile beni bağlamış bir animeydi. Animeye ilk başladığım zaman 1 yılda 5 kere falan izlemiştim sanırım.

Re zero: Her öldüğünde zamanda geriye giden bir eleman. Tamamen psikolojik ve gerilim animesi. Yeteneğinden dolayı her bölüm en az 1 defa ölür ve ilerleyişi gayet güzeldir. Psikolojik şeyleri sevdiğim için en iyi psikolojik anime olarak görmemi geçtim en sevdigim animelerde top 5 içerisinde.

Tate no yuusha : kahramanlar - şeytan kral vs animesi. 4 kahramna çağrılır kılıç mızrak yay ve kalkan. Cahil krallık kılıç mızrak yay kahramanlarının dinini oluşturmuştur yani kalkan kahramanı dinin dışında. Cahil krallık ve din dışından bi kahraman. Dışlanma - intikam arzusu. Yeni başlayanlar için ideal.

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bana göre şöyle bir liste yapılabilir eğer güzel bir anime izledikten sonra kötü animeleri izlersen keyif vermez örnek olarak.
HxH izle sonrasında başka bir anime izle animelere bakış açın ve eleştiri yeteneğin birazcık daha artar onun dışında bana göre başka iyi bir Anime'de One Punch Man bunlara bakarsan anlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...