Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
premium mu kullanıyorsun360 total security bırakmışsın ama pc yi aldım alalı hep 360 total security vardı hiçbir sıkıntı çıkarmadı hala memnumum bence geri başlamanı tavsiye ederim.
Hayırpremium mu kullanıyorsun
Iyy eset ve windpws defenfer diyenler var defender çöp eset kendini bile koruyamıyor akıllı olursanız virus bile yemezsiniz. Yani tavsıye antivirus kullanma !
niye boş yapma çabası içerisindesinIyy eset ve windpws defenfer diyenler var defender çöp eset kendini bile koruyamıyor akıllı olursanız virus bile yemezsiniz. Yani tavsıye antivirus kullanma !
q tips q tips hocam eset kullanmayın kullandırtmayın piyasaya kendi viruslerini sürüyorlar sadece onu yakalıyor bıosa giren trojandan bahsetmıyorum bile kendi trojanıyla mining yapan firma uyumayın uyumayın azcık yabancı forumlarda takılın daha iyi bilgiler varVirus crypt işleriyle alakan olmadıgı cok belli kardeşim eset geçilmesi en zor antivirüslerden belki bilirsin içinde hips sistemi var trojanı yakalamama ihtimali çok çok az
q tips q tips hocam eset kullanmayın kullandırtmayın piyasaya kendi viruslerini sürüyorlar sadece onu yakalıyor bıosa giren trojandan bahsetmıyorum bile kendi trojanıyla mining yapan firma uyumayın uyumayın azcık yabancı forumlarda takılın daha iyi bilgiler var
Salaklar trojen yerDogrudur hocam ben 4 yılı aşkındır eset kullanıyorum 1 kez trojan yemedim senin de bi bildigin vardır tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?