hangi bilgisayar daha iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
arkadaşlar letgodan 2.el pc alıcam ikiside sıfır ayarında özelliklerini yazıyorum siz yardımcı olursanız teşekür ederim.

1.Sistem:
Ekran Kartı: Gigabyte WINDFORCE Nvidia GeForce GTX 1060 6GB OC ( Hiç overclock yapılmamış. Sadece oyun için kullanılmış. Kutusu ve faturası bulunmakta. )
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 16MB ( Hiç overclock yapılmamış. Sadece oyun için kullanılmış. Kutusu ve faturası bulunmakta. )
Anakart: MSI X370 GAMING PRO CARBON ( Kutusu ve faturası bulunmakta. )
SSD: Corsair Force Series LE200 ( Garantisi, kutusu ve faturası bulunmakta. )
Harddisk: Toshiba P300 High Performance 1TB ( Garantisi, kutusu ve faturası bulunmakta. )
Kasa: Dark Spartan 5 Fanlı 3xRGB ( Uzaktan kumandalı. Kasa fan hızları isteğinize bağlı hızlı veya yavaş dönmektedir. İstediğiniz gibi RGB efekt ve renk yapabilirsiniz. Garantisi, kutusu ve faturası bulunmakta. )
PSU: FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE ( Tek gram ses çıkarmamakta. Güvenilir marka. Herhangi kısa devre ve buna benzer şeyler olmaz. Garantisi, kutusu ve faturası bulunmakta. )
Klavye: Logitech G213 Prodigy (Garantisi, kutusu ve faturası bulunmakta.)
Mouse: Bloody A90 (Kutusu ve faturası bulunmakta.)
RAM: HyperX Predator DDR4-3200Mhz 2x4GB ( Garantisi, kutusu ve faturası bulunmakta. )
Kulaklık: Gamemax FHP-G1420B 7.1 Surround ( CS:GO, PUBG, Rainbow gibi oyunlarda headshot yediğiniz zaman kulaklık titreme özelliği vardır. Garantisi, kutusu ve faturası bulunmakta. )
Monitör: 1920x1080 Oyun, okuma, film gibi modları var.
Burdaki bütün herşey dahil 5000 tl bu bilgisayar.

2.Sistem
İşlemci amd ryzen 5 2600
kasası var
wd green marka sata ssd var 240 gb
aoc g2690vxq 75 hz 1 ms monitörü var
dark force series 500 w güç kaynağı var
radeon rx 580 8 gb gddr5 ekran kartı var
8 gb ddr4 3000 mhz ram var
ayrıca yanında klavye mousede var ama onları yazmamış
buda 4800 tl

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bütçeni söyle kral ben bi araştırim olmadı sana bu sistemlerden hangisi almanı gerektiğini söyliyim

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bütçeni söyle kral ben bi araştırim olmadı sana bu sistemlerden hangisi almanı gerektiğini söyliyim
kanka bütçe en fazla 5k laptopta olur abim bu sene avrupaya gidicek onun için bilgisayar lazım bulabilirsen güzel bir laptopda olur yoksa eski laptopu vermemiz gerekicek

Üye
5 HİZMET YILI
bro 1.sistem daha bantıkli geldi ancak bitçen nedir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
her bileşeni karşılaştırma sitelerinde kıyasla ve böylece kendi isteklerine göre hangi bileşenin daha iyi olması senin için önemliyse o sistemi seçebilrsin

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kanka bütçe en fazla 5k laptopta olur abim bu sene avrupaya gidicek onun için bilgisayar lazım bulabilirsen güzel bir laptopda olur yoksa eski laptopu vermemiz gerekicek
laptop mu istiyorsun yoksa masaüstü pcmi masaüstü olursa kulaklık mouse klavye dahil olsunmu

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
1. sistem oyun amalı daha rahat olur 2. sistem video yapmak için daha uygun olur ben ikisini karışımı kullanıyorum

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Buyur laptop
Ön Bilgi: Oyun performansı ekran kartı ile doğrudan ilişkilidir, artan kur dolayısıyla oyun için üretilmiş ekran kartına sahip ürünler bütçende ne yazık ki bulunmuyor. Dolayısıyla bütçen dahilinde en uygun ürünleri önermenin yanı sıra bu amaç için üretilen ürünleri de ekliyorum." with "İnternette daha düşük fiyat etiketlerine sahip ürünler görüyor olabilirsin, fakat Windows 10, 32 GB depolama alanına kurulduğunda geriye kullanımın için alan bırakmıyor. Cihazı rahatlıkla kullanamayacağın için o ürünleri önermiyorum."
Senin için en iyi ürünler:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Neden bu ürün?
SSD'si sayesinde hızlı açılıp kapanan ve günlük kullanım için yeterli performansı sağlayan bu ürün, yüksek çözünürlüklü ekrana sahiptir.

Neden bu ürün?
Günlük işlerini akıcı bir şekilde halledebileceğin performanslı işlemciye, geniş belleğe ve SSD'ye sahip bu ürün, yüksek ekran çözünürlüğü ile de fiyatını hakeden bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm

Neden bu ürün?
Oyun için üretilmiş grafik kartı ile orta-üst seviye oyunları oynayabilirsin. %80 ekran-gövde oranına sahip yüksek çözünürlüklü ekranı parlak ve canlı renklere sahip.

Neden bu ürün?
Güncel grafik kartına sahip olmasa bile birçok oyunu oynayabileceğin iç donanıma sahip. Yansımaz mat ekranı yüksek çözünürlüğe sahip.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Buyur knk masaüstü
Ön Bilgi: Oyun bilgisayarlarında grafik kartlarına, yüksek performanslı ve en güncel işlemcili olmasına dikkat ediyorum. Oyun monitörü seçerken öncelikle HZ ve ms değerlerini dikkate aldım. Sana önerdiğim ürünler de bütçenin içinde bulunan ve bu kullanımlarda en iyi performansı gösteren ürünler. Mouse ve kulaklık içeren ürün bulunmadığı için sana ayrı olarak bu ürünleri önerdim, eğer bu ürünler için daha detaylı bir öneri istersen yeniden talep oluşturabilirsin.
Senin için en iyi ürünler:

Neden bu ürün?
Deri kaplı kulaklık pedleri ile sana konfor sağlarken ses aparatı ile de hızlı kontrol imkanı veriyor. Diğer kulaklıklara göre uzun kablosu sayesinde de daha kolay kullanabiliyorsun.

Neden bu ürün?
RGB ışıklandırma ile istediğin rengi ayarlayabilirsin. 7 adet tuşu ile de tüm aksiyonlarını hızlıca gerçekleştirebilirsin. Oldukça ergonomik bir yapısı var.

Neden bu ürün?
27 inç büyük ekranı ve PLS paneli sayesinde oldukça iyi performans sunan bu monitörle film izleyebilir ve oyun oynama aktivitelerini oldukça akıcı bir şekilde gerçekleştirebilirsin. Ayrıca FreeSync teknolojisi ile görüntü bozulmaları engellenir.

Neden bu ürün?
ARGB led bar ile fantastik bir görüntü sunan bu ürünün harici ekran kartıyla giriş-orta seviye oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. SSD'si sayesinde hızlı açılır ve kapanır ama depolama alanı ilerde yetersiz gelebilir.

Neden bu ürün?
LoL, CS:GO ve Valorant gibi giriş seviye oyunlar için yeterli performans sağlayan bu ürün 240 GB sabit diske sahip.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
iki sistemde kendi çapında iyi bence ne istediğine bağlı

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
5k bütçe varsa donanım arşivi v4 al.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sistem 1 daha mantıklı

Üye
5 HİZMET YILI
knk unlost sistemlerine bakabilirsin bütçeni biraz aşar ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...