kanka bütçe en fazla 5k laptopta olur abim bu sene avrupaya gidicek onun için bilgisayar lazım bulabilirsen güzel bir laptopda olur yoksa eski laptopu vermemiz gerekicekbütçeni söyle kral ben bi araştırim olmadı sana bu sistemlerden hangisi almanı gerektiğini söyliyim
laptop mu istiyorsun yoksa masaüstü pcmi masaüstü olursa kulaklık mouse klavye dahil olsunmukanka bütçe en fazla 5k laptopta olur abim bu sene avrupaya gidicek onun için bilgisayar lazım bulabilirsen güzel bir laptopda olur yoksa eski laptopu vermemiz gerekicek
laptop benim için daha iyi olur 2.el farketmez sadece laptop ekipmana gerek yoklaptop mu istiyorsun yoksa masaüstü pcmi masaüstü olursa kulaklık mouse klavye dahil olsunmu
| Buyur laptop Ön Bilgi: Oyun performansı ekran kartı ile doğrudan ilişkilidir, artan kur dolayısıyla oyun için üretilmiş ekran kartına sahip ürünler bütçende ne yazık ki bulunmuyor. Dolayısıyla bütçen dahilinde en uygun ürünleri önermenin yanı sıra bu amaç için üretilen ürünleri de ekliyorum." with "İnternette daha düşük fiyat etiketlerine sahip ürünler görüyor olabilirsin, fakat Windows 10, 32 GB depolama alanına kurulduğunda geriye kullanımın için alan bırakmıyor. Cihazı rahatlıkla kullanamayacağın için o ürünleri önermiyorum." |
| Senin için en iyi ürünler: |
|
|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Neden bu ürün? SSD'si sayesinde hızlı açılıp kapanan ve günlük kullanım için yeterli performansı sağlayan bu ürün, yüksek çözünürlüklü ekrana sahiptir.
Giriş Yap
Neden bu ürün? Günlük işlerini akıcı bir şekilde halledebileceğin performanslı işlemciye, geniş belleğe ve SSD'ye sahip bu ürün, yüksek ekran çözünürlüğü ile de fiyatını hakeden bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. |
| Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm |
|
|
Giriş Yap
Neden bu ürün? Oyun için üretilmiş grafik kartı ile orta-üst seviye oyunları oynayabilirsin. %80 ekran-gövde oranına sahip yüksek çözünürlüklü ekranı parlak ve canlı renklere sahip.
Giriş Yap
Neden bu ürün? Güncel grafik kartına sahip olmasa bile birçok oyunu oynayabileceğin iç donanıma sahip. Yansımaz mat ekranı yüksek çözünürlüğe sahip. |
| Buyur knk masaüstü Ön Bilgi: Oyun bilgisayarlarında grafik kartlarına, yüksek performanslı ve en güncel işlemcili olmasına dikkat ediyorum. Oyun monitörü seçerken öncelikle HZ ve ms değerlerini dikkate aldım. Sana önerdiğim ürünler de bütçenin içinde bulunan ve bu kullanımlarda en iyi performansı gösteren ürünler. Mouse ve kulaklık içeren ürün bulunmadığı için sana ayrı olarak bu ürünleri önerdim, eğer bu ürünler için daha detaylı bir öneri istersen yeniden talep oluşturabilirsin. |
| Senin için en iyi ürünler: |
|
|
Giriş Yap
Neden bu ürün? Deri kaplı kulaklık pedleri ile sana konfor sağlarken ses aparatı ile de hızlı kontrol imkanı veriyor. Diğer kulaklıklara göre uzun kablosu sayesinde de daha kolay kullanabiliyorsun.
Giriş Yap
Neden bu ürün? RGB ışıklandırma ile istediğin rengi ayarlayabilirsin. 7 adet tuşu ile de tüm aksiyonlarını hızlıca gerçekleştirebilirsin. Oldukça ergonomik bir yapısı var.
Giriş Yap
Neden bu ürün? 27 inç büyük ekranı ve PLS paneli sayesinde oldukça iyi performans sunan bu monitörle film izleyebilir ve oyun oynama aktivitelerini oldukça akıcı bir şekilde gerçekleştirebilirsin. Ayrıca FreeSync teknolojisi ile görüntü bozulmaları engellenir.
Giriş Yap
Neden bu ürün? ARGB led bar ile fantastik bir görüntü sunan bu ürünün harici ekran kartıyla giriş-orta seviye oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. SSD'si sayesinde hızlı açılır ve kapanır ama depolama alanı ilerde yetersiz gelebilir.
Giriş Yap
Neden bu ürün? LoL, CS:GO ve Valorant gibi giriş seviye oyunlar için yeterli performans sağlayan bu ürün 240 GB sabit diske sahip. |
kanka 5k ya onu alırsam monitör klavye mouse alcak param kalmıyo o yüzden5k bütçe varsa donanım arşivi v4 al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?