Üye
teşekkürler tüm parçaların uyumlu çalıştığına eminsiniz değil miİkisini de alma ikisi de seni üzer hocam verdiğin paraya yazık ben senin için işini görecek bütçene göre bir bilgisayar topladım parçalarını yazıyorum şimdi
AMD Ryzen 5 5600G 3.90 Ghz
Gigabyte B450M K 3600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram
GameBooster GeForce GTX 1660 Super Hero 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı (duruma göre markayı da değiştirebilirsin bu arada bütçene göre o yüzden bu ekran kartını seçtim)
Addlink 512GB S70 NVMe Okuma 3000MB-Yazma 2000MB M.2 SSD
Everest Flat Glass Rainbow Tempered Glass Kasa bunda da usb 3.0 var
Xigmatek 650W X-Power 80+ powersupply
Evet hocam bir bir kontrol ederek topladım hepsini içiniz rahat olsun gerçekten f/p bir ürün bütçene göreteşekkürler tüm parçaların uyumlu çalıştığına eminsiniz değil mi
Attığın 2 bilgisayardan bu sistem daha iyi dostum bunu bi değerlendir.İkisini de alma ikisi de seni üzer hocam verdiğin paraya yazık ben senin için işini görecek bütçene göre bir bilgisayar topladım parçalarını yazıyorum şimdi
AMD Ryzen 5 5600G 3.90 Ghz
Gigabyte B450M K 3600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram
GameBooster GeForce GTX 1660 Super Hero 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı (duruma göre markayı da değiştirebilirsin bu arada bütçene göre o yüzden bu ekran kartını seçtim)
Addlink 512GB S70 NVMe Okuma 3000MB-Yazma 2000MB M.2 SSD
Everest Flat Glass Rainbow Tempered Glass Kasa bunda da usb 3.0 var
Xigmatek 650W X-Power 80+ powersupply
Hocam bunu ben önerdim zaten anlamadım o arkadaşa mı dedin bana mıAttığın 2 bilgisayardan bu sistem daha iyi dostum bunu bi değerlendir.
i5 4570 çok eski işlemci direk çıkarmalısın onu bence tekrar bi sistem topla verdiğin paraya yazık olurbilgisayarlar hakkında biraz araştırma yaptım. Her oyunu kaldırsın istiyorum fakat bütçem 7-10 bin lira arası 2 tane gtx 1660 ekran kartlı bilgisayar buldum. i5-4570 olan işimi görür mü yoksa diğerini mi almalıyım veya bu bütçede farklı bilgisayar öneriniz var mı?
sdd ve hdd yönünden yeterli olduğunu düşündüğüm pc (içindeki tüm bileşenlerin markalarını vermemişler o yüzden fiyatını ayrı ayrı toplayamadım)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
işlemcisi daha iyi olan pc ( içindekileri ayrı ayrı toplayınca 12-13 bin tl yapıyor)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?