Hangi bitcoin alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Bakkal mehmet amca bile coin işine girdiyse babanız, amcanız girdiyse bu işten para kazanma devri yavaş yavaş geçmektedir. %10 kar için aylarca bekleyen var. Ver bana o 10.000 $'ı ben sana her hafta 2 oran kupon yaparım al sana en baba coin karı %100 :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Herkes Etheriuma yöneliyor. Hem satın alması daha kârlı hemde kazılabildiği için düşünüyorum. Ancak kazanç oranı biraz daha düşük, hızlı hareket etmiyor diye söylüyordu borsa oynayan arkadaşlarım. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Eğer yatırım yapmak istiyorsan çok fazla araştırma yapmanı ve paranı o şekilde yatırmanı tavsiye ediyorum sadece. Bir arkadaşım 18bin lirasını malesef yanlış kararlar yüzünden batırdı borsada, umarım sende aynı hatayı yapmazsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim arkadaşta başlangıç olarak ethere yatırım yapmıştı bi incele istersen

Üye
5 HİZMET YILI
Bence Alma Bu Tür Paralar Tamamen Sanal Alemde Bak Mesela Adam Bir Tuşa Basınca Düşürüp Yükselte Biliyor ALTIN AL DAHA İYİ

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Elon musk takip et Twitter da Twit attığı an onu al sonra taban yapınca sat

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bitcoin tek başına bir kripto para birimidir. Analizinizi iyi yapın ardından kararınızı verirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka araştırıp gir işe milletten duyduklarınla yada milletten aldığın x coin ilerde patlar gibi bilgilere kulak asma çok zarara girersin bu iş %50şans %50 analiz ister

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Pek yatırım tavsiyesi vermiyorum, lakin btt ve xlm nin geleceği açık gözüküyor :) ben girdim ufak tefek birde dolar üzerinde alırsan daha tatlı olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bitcoinin alt birimleri örneğin hot gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...