Hangi hileleri Kullanıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar hangi hileyi kullanıyorsunuz?

Memoryhackers dışında bi siteden bedava veya satın aldığınız aldığınız hile varmı? varsa hangi ödeme yöntemiyle satın aldığınız gibi bilgileri verirseniz sevinirim.

Form:
[CODE highlight="6-8"]Hangi Oyun: warface
Nasıl Temin Ettiniz: www.memoryhackers.org
Ödemesini nasıl yaptınız: paypal,kredi kartı vs
Not: kafanıza göre ne yazmak isterseniz ekstra.
[/CODE]

Direkt alttaki linkten ulaşın!
Buradan özel mesaj atınız.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
MemoryHackers dışında bir hileyi parayla veya ücretsiz kullanır mıyım ? :d

Üye
7 HİZMET YILI
diger hileleri denemedik degil ama hicbiri memory gibi seri degil. hem acması cok sıkıntı digerlerini hemde ayar yapması cok zaman alıyor. oyun icinde hata verse tekrar key felan al derken oyunda ölüyorsunuz. ama memeory oylemi bas F6 ya yenilensin.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Memoryhackers harici hilelere güvenmiyorum :D

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Rules of Survival için yabancı bir kaynaktan hile kullanıyordum sadece (ücretsiz). Lakin o hileyi kullandıktan bir süre sonra, pc de yavaşlamalar vs olunca şüphe çektim doğrusu. Ek olarak reklam onayı falan çok uğraştırıyorlar. Fazla gereksiz uzatmaları var genelde. Yeni sistemden sonrada hiç bir hile kullanmıyorum artık. Burada da aynı şekilde eskiden Ros için kullanıyordum ama o da kalkınca, ne yazık ki boşta kaldım :')

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
"MH" nin hilesi hariç hiçbir kaynak kullanmadım ve güvenmiyorum.

• Like
Tepkiler: ioz
Üye
7 HİZMET YILI
Ben kullanmadım daha ama bana Pubg Mobile Lite Hilesi Lazım Bulamadım... Burayada Bakınca Pubg Lite cıkıyo ama o degıl

• Like
Tepkiler: ioz
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
MH Uygun Güvenilir Samimi Bir Hile Daha Ne Olabilir

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
MH dışında Başka Alternatif Aramayın. Bi bakmışsınız ki FİDYE virüsü bulaşmış bilgisayara ..farkında bile olmazsınız ne kadar arşiviniz özel resimleriniz . önemli olan ne varsa şifreli halde bulabilirsiniz.
Tavsiye etmiyorum

Süper Üye
8 HİZMET YILI
@Aporlorxl123 ile birlikte csgo hile kodliyoruz external daha rahat oluyor bizim icin :D

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
MH'den başka kimseye güvenmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lite me .06 var ama pubg kore versiyonunda çalışıyor

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ücretli hile kullanmıyorum, çok fahiş fiyatlar istiyorlar. Free olarak stabil kullandığım hileler: mh, dego,vn. hax. Onların dışındakilere güvenmiyorym. Lakin yeni sezonla beraber hepsi banlatıyor. Ücretlilerin durumunu bilmiyorum. Gördüğüm, free versiyonlarla kullanıcı kitlesi elde eden gruplar artık bunu paralı versiyona geçirme kararını almışlar. Öyle olacak ki freeler mısır gibi patlatmaya başlamış. Sanırım mh de paralı versiyona geçmeyi düşünüyor. Ortada düzenli istikrarlı güvenli bir hike olacaksa olabilir,neden olmasın. Lakin fiyat skalası çok iyi ayarlanmalı derim. Hatta kademe okarak synduğu içeriklere göre farklı fiayat olmalı. 1.kademe sadece wallhack.2. Kademe wallhack+item. 3. Kademe wallhack+item+aim vs vs. Fiayatlarıda buna göre artmalı. Ha adil olur mu, parası olan hepsine kavuşuyor dersen, hilesiz temiz oynayan dürüst kişilere karşı wallhackle görüp, esp ile hemen buldupun iyi silahı alıp, aimle hs atman ne kadar dopru ve adil?

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ücretli hile kullanmıyorum, çok fahiş fiyatlar istiyorlar. Free olarak stabil kullandığım hileler: mh, dego,vn. hax. Onların dışındakilere güvenmiyorym. Lakin yeni sezonla beraber hepsi banlatıyor. Ücretlilerin durumunu bilmiyorum. Gördüğüm, free versiyonlarla kullanıcı kitlesi elde eden gruplar artık bunu paralı versiyona geçirme kararını almışlar. Öyle olacak ki freeler mısır gibi patlatmaya başlamış. Sanırım mh de paralı versiyona geçmeyi düşünüyor. Ortada düzenli istikrarlı güvenli bir hike olacaksa olabilir,neden olmasın. Lakin fiyat skalası çok iyi ayarlanmalı derim. Hatta kademe okarak synduğu içeriklere göre farklı fiayat olmalı. 1.kademe sadece wallhack.2. Kademe wallhack+item. 3. Kademe wallhack+item+aim vs vs. Fiayatlarıda buna göre artmalı. Ha adil olur mu, parası olan hepsine kavuşuyor dersen, hilesiz temiz oynayan dürüst kişilere karşı wallhackle görüp, esp ile hemen buldupun iyi silahı alıp, aimle hs atman ne kadar dopru ve adil?
MH nin kitabında ücretli kelimesi yoktur hepsi free ve bunu artık prensip meselesi haline getirdiler sanmam ücretli olacağını.

Son düzenleme:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
MH ailesi dışındakilere hayır ! burda ne hilesi üretiliyorsa onu kullanıyorum ve çok kez burda hesap açıp unuttum wolftü gp farmer dan bile eski zamanlardan biliyorum MH ailesi sonsuza kadar <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...