Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türknete geçmeni tavsiye ederim taahhüt yok beğenmediğin zaman istediğin gibi ayrılırsın ben Türknet kullanıyorum 75 Mbps Down 4 Mbps Upload almaktayım memnunum öyle kopma felan yaşamadım bakım zamanlarıda bilgi mesajı geliyor zaten oda gece 2-3 gibi bakım yapılıyor geç bi dene derim memnun kalırsan devam edersin memnun kalmazsan farklı ıss lere bakarsın.
bütün bayileri gez senin alt yapını program ğzerinden bakıyorlar en eyer altyapısı var ve senin bulunudugun konumla uyusuyorsa en uygun bütçene olan ideali seç bence
FİBERTTNET kullanıyorum oldukça memnunum, türknet diyen arkadaşlar birşeyi merak ediyorum müşteri hizmetlerine nasıl ulaşıyorsunuz daha önce bundan mağdur olan bir çok kişi tanıyorum yeterince sorumluluk sahibi değiller ve istediğinizde ulaşamıyorsunuz
Türknet iyidir kral, sözleşme yok başka bişey yok yanından biri de gelirse kod giriyor ve netini 1 ay free kullanıyorsun, istediğin zaman kapattır ucuz