TTNET'te Adil Kullanım Kotası aşılınca intenet hızını sınırlıyorlar kesmiyorlar.ttnete geçme çok kötü bir sistem getiriyorlar sanırım kota aşılınca internet kesilicek millenicom yada superonline dışında internete bakma bide kablonet
Şöyle anlatayım: Modeme bağlı sabit telefonu iptal ettirdik, 2dk lık iş için 2 gün interneti kestiler. 3 ay sonra faturalar baktık 50tl fazla geliyor (TTNET'e güvenmeyin). Meğerse sabit telefon olmadan -aynı eve- yeni bir kullanıcı açmışlar. Bunu söyledik. Yine interneti kestiler, DSL ışığı falan söndü modemin. 3 gündür internet yoktu. Müşteri hizmetlerini aradık ve ne öğrendik ? DAHA HATA RAPORU BİLE ÇIKARILMAMIŞ. 2 gün daha sonra bekleyince anca internete kavuştuk.TTNET'te müşteri hizmetlerini aramadan hiç bir şey yapmazlar. Ararsanda ya direkt yaparlar yada 2 gün internetin kesilir ve "onarırlar".
Aynen, oyunlar için kablolu internet çok fark yaratıyorSuperonline Öneririm. Kablonet/Türksat'da kullanabilirsin. Ama Kablosuz Bağlantı İle Fazla Verililik Bekleme, Bende Laptop Kullanıcısıyım ve Kablolu ve Kablosuz Bağlantı Arasında Dağlar Kadar Fark Görüyorum. Sana da Kablolu Bağlantı Öneririm.
peki benim kendi altyapımı nasıl öğreneceğim ?
Türknetİnternet alacaksan ya Vodafone den alacaksın ya Turknetten. Sıkıntı yaşayan insanların çoğunun ya ev altyapısı sıkıntı, ya da santrale çok uzaklar ve suçu her zaman iss ye atarlar.
aynen mübarek admin, vodafone kullanıyorum çok memnunum
Türknetİnternet alacaksan ya Vodafone den alacaksın ya Turknetten. Sıkıntı yaşayan insanların çoğunun ya ev altyapısı sıkıntı, ya da santrale çok uzaklar ve suçu her zaman iss ye atarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?