Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçmeliyim ? Neden İnternetim Yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
TürkNet e geçmeyi düşünüyordum fakat fazla şikayet ediyorlar Hizmet yokmuş ve herkes ben kazıklandım siz kazıklanmayın diyor Türk Telekomda ise internetim gerçekten çok yavaş csgoda 250 ping alıyorum ve gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı ne yapabilirim bu konuda ? ttnet müşteri hizmetlerini arayıp alt yapımımı sorgulatmam lazım yada şikayette mi bulunmam lazım, yakınımdaki adamda ttnet ve 65 tl ödüyor adam 70 50 ping arası alıyor ben ise 250 ? Wifi ile bağlanıyorum fakat kablolu bağlansamda pingim yine var ? ama tabiki daha az ama kabloluda bağlanamıyorum sıkıntı orda evin ortasından kablo geçmesine izin vermiyolarlar...lütfen bu konuda yardım edin

Üye
7 HİZMET YILI
TTNET'te müşteri hizmetlerini aramadan hiç bir şey yapmazlar. Ararsanda ya direkt yaparlar yada 2 gün internetin kesilir ve "onarırlar".

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ttnete geçme çok kötü bir sistem getiriyorlar sanırım kota aşılınca internet kesilicek millenicom yada superonline dışında internete bakma bide kablonet

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
benim konuma bi bak derim bende senle aynı düşüncedeydim türknet konusunda fakat nerdeyse 3 ay oldu hiç bi sıkıntı yok memnunum :)

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Superonline Öneririm. Kablonet/Türksat'da kullanabilirsin. Ama Kablosuz Bağlantı İle Fazla Verililik Bekleme, Bende Laptop Kullanıcısıyım ve Kablolu ve Kablosuz Bağlantı Arasında Dağlar Kadar Fark Görüyorum. Sana da Kablolu Bağlantı Öneririm :).

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ttnete geçme çok kötü bir sistem getiriyorlar sanırım kota aşılınca internet kesilicek millenicom yada superonline dışında internete bakma bide kablonet
TTNET'te Adil Kullanım Kotası aşılınca intenet hızını sınırlıyorlar kesmiyorlar.

TTNET'te müşteri hizmetlerini aramadan hiç bir şey yapmazlar. Ararsanda ya direkt yaparlar yada 2 gün internetin kesilir ve "onarırlar".
Şöyle anlatayım: Modeme bağlı sabit telefonu iptal ettirdik, 2dk lık iş için 2 gün interneti kestiler. 3 ay sonra faturalar baktık 50tl fazla geliyor (TTNET'e güvenmeyin). Meğerse sabit telefon olmadan -aynı eve- yeni bir kullanıcı açmışlar. Bunu söyledik. Yine interneti kestiler, DSL ışığı falan söndü modemin. 3 gündür internet yoktu. Müşteri hizmetlerini aradık ve ne öğrendik ? DAHA HATA RAPORU BİLE ÇIKARILMAMIŞ. 2 gün daha sonra bekleyince anca internete kavuştuk.

Yani konunun özeti şu. TTNET insanları dolandırmaya çalışıyor (sadece bu örnek üzerinden değil bu konuda çok şikayet var). Yani eğer müşteri hizmetlerine bir iş yaptırıyorsanız, iş bitince her ayrıntıyı kontrol edin yoksa sizden de bir şeyler tırtıklarlar.

Üye
7 HİZMET YILI
Superonline Öneririm. Kablonet/Türksat'da kullanabilirsin. Ama Kablosuz Bağlantı İle Fazla Verililik Bekleme, Bende Laptop Kullanıcısıyım ve Kablolu ve Kablosuz Bağlantı Arasında Dağlar Kadar Fark Görüyorum. Sana da Kablolu Bağlantı Öneririm :).
Aynen, oyunlar için kablolu internet çok fark yaratıyor

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben TurkNet kullanıcısıyım. 8 aydır da kullanıyorum. Ara sıra, çok nadir olacak şekillerde internetimde yavaşlama veya kesilme oluyor. Bunu internetten araştırdım ve modemin sorunun olduğunu gördüm. TürkNet'de "MÜŞTERİ HİZMETLERİ YOK" diye bir şey yok.

Adamlar online destek sistemi ile hizmet veriyor. Mesela giriyorsun online işlem merkezine, destek talebi oluşturuyorsun ve onlar sana geri dönüş yapıyor. Yani adamlar halledebilecekleri fakat gereksiz telefon görüşmelerinden uzak durmak için bu yöntemi geliştirmişler.

Bi sorunum olduğu zaman destek talebi oluşturuyorum ve sorunum max. 2 günde çözülüyor.

Hızımda ise normal kullanımda hiçbir şekilde düşme yaşamadım. Evde fazla vakit geçiremediğim için internet kullanımım en fazla 120 GB falan oluyor. 1 ay komple evde kalsam 400-500 GB görürüm heralde. Ödediğim tutar ise 48.75₺. Raporum ile %25 indirimi kullanıyorum. Normal ücreti 64₺

lincoln
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
vodafone candır bende geçecem yakın zamanda. bide wifi kullanma kablo kullan.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
8121762779.png

Türknet :) İnternet alacaksan ya Vodafone den alacaksın ya Turknetten. Sıkıntı yaşayan insanların çoğunun ya ev altyapısı sıkıntı, ya da santrale çok uzaklar ve suçu her zaman iss ye atarlar.

MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum Türknet alacaksın çok önyargılı davranma ben bilseydim türktelekom yerine Türknet alırdım

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bizim ttnet ben memnunum zulu'da pingim 20-70 bazende 200 pinge kadar çıkıyor sonra 1 oluyor en fazla 1.000 bin pinge kadar çıktığını gördüm ama o sırada bilmiyorum birşey mi indiriyorlardı film/dizi mi izliyordular bilmiyorum ama ben ttnetten memenunum.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Turknet Superonline Yada Kablonet Bak Bunlara

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
santrale uzaklık konusuna değinen arkadaşa kesinlikle katılıyorum ama katılmadığım nokta da var bu tüm firmalar için geçerli bu mesela ben bir önce ki neti türktelekom dan alıyordum ankastre kutusuna sadece 65 metre gibi uzaklığımız vardı düşünün sadece 65 metre 50 mb internetin 40 ını zor veriyorlardı genel de 35 38 arası alıyordum kayıp illaki olur ama 15-12 mb gibi bir kayıp saçmalık benim için ve hattım vdsl bir de düşün sorunu çözemediler ve tek taraflı fesh ettiler ceza dan da kurtulmuş oldum yeni eve taşındım bina türksat ile anlaşmalı ve bana bu hızı veriyorlar
100 e 5 tabiki bulunduğun mevki de çok önemli sana tavsiyem araştırma yapma dan ama sağlam bir araştırma yapma dan karar verme
Ekran Alıntısı 9999.GIF

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
TTNET PİŞMANLIKTIR . TürkNet Tavsiye Ederim . Bu Pingler Sorun Yaşamalar fln Oturdugun Yerede Bağlı
Post automatically merged:

Sana Canlı Kanıt Gösterim TTNET 16 Mbps Kotasız (Not : Oturdugum Ev Biraz Kıyıda Kalıyor )
Sonuçlar :

ScreenShot_20190323024401.png

Son düzenleme:
❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ttnet kullanıyorum türkcele geçmeyi düşünüyorum bakabilirsin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
turknet yada süper online kullan gayet iyidir ikiside.

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
8121762779.png

Türknet :) İnternet alacaksan ya Vodafone den alacaksın ya Turknetten. Sıkıntı yaşayan insanların çoğunun ya ev altyapısı sıkıntı, ya da santrale çok uzaklar ve suçu her zaman iss ye atarlar.
peki benim kendi altyapımı nasıl öğreneceğim ?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
8121762779.png

aynen mübarek admin, vodafone kullanıyorum çok memnunum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...