Hangi İnternet Şirketini Tercih Etmeliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Turknet is very good, i dont know about the other, sorry.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Valla kardeşim ben turkcell süper box kullanıyorum mecburiyetten alt yapı yok diye 140TL fatura ödüyorum sözde 10mb dowload vereceklerdi 3.veya4 mb arası değişiyor upload ise 2 veya 3 arası
kısacası en güzeli türktelekom alt yapısı sağlam bir yerde oturuyorsan :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
öncelilke merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyoum ancak 7mb download alıyorum daha yüksek hız almak istediğim için internetimi değiştircem ancak karar veremedim
arkadaşımda türknet var aynı mahalledeyiz 35 mb alıyor türknete geçmeye karar verdim ancak bazıları müşteri hizmetleri çok kötü hiç birşey yapmıyor diyo oyüzden emin olamadım
kablonettede 25mb internet 60 tl ancak bazılar kablonetede kötü diyo arada kesilyormuş sizce ne almalıyım bütçem 70-75tl şimdiden tşk
Bulunduğun konuma göre karar vermelisin bence , arkadaşınla aynı mahallede oturuyorsan ona danışıp müşteri hizmetlerinin üslubunu sorabilirsin. İnternet hizmetlerinin kalitesi merkez porta uzaklığa göre ve apartmanın alt yapısına göre de değişiklik gösteriyor. Sana tavsiyem aynı apartmanda oturduğun kişilere sorup test edip karar vermen.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sana kesinlikle turkneti öneririm kabul modeme para veriyorsun ama fiyatı uygun ve hızı çok iyi.

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
7 yıldır türksat kablonet abonesiyim. İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum binada fiber altyapısı bulunmakta.
110 TL'ye şu hızı hiç bir internet sağlayacısında alamazsınız. İnternet hızım ektedir. Memnunum.

9523637623.png

Fakat bütçe sorunum yok bana kalite lazım diyorsan bana göre sıralama şu şekilde Turkcell Super Online > Türknet > Türksat Kablonet > Diğerleri

Bütçe sorunum var. Fiyat/Performans internet sağlayacısı arıyorum diyorsan bana göre şu şekildedir. Türksat Kablonet > Türknet > Turkcell Super Online

öncelilke merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyoum ancak 7mb download alıyorum daha yüksek hız almak istediğim için internetimi değiştircem ancak karar veremedim
arkadaşımda türknet var aynı mahalledeyiz 35 mb alıyor türknete geçmeye karar verdim ancak bazıları müşteri hizmetleri çok kötü hiç birşey yapmıyor diyo oyüzden emin olamadım
kablonettede 25mb internet 60 tl ancak bazılar kablonetede kötü diyo arada kesilyormuş sizce ne almalıyım bütçem 70-75tl şimdiden tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...