Onaylı Üye
Türknet %100 arkana bile bakma sadece müşteri hizmetleri biraz kötü
Bulunduğun konuma göre karar vermelisin bence , arkadaşınla aynı mahallede oturuyorsan ona danışıp müşteri hizmetlerinin üslubunu sorabilirsin. İnternet hizmetlerinin kalitesi merkez porta uzaklığa göre ve apartmanın alt yapısına göre de değişiklik gösteriyor. Sana tavsiyem aynı apartmanda oturduğun kişilere sorup test edip karar vermen.öncelilke merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyoum ancak 7mb download alıyorum daha yüksek hız almak istediğim için internetimi değiştircem ancak karar veremedim
arkadaşımda türknet var aynı mahalledeyiz 35 mb alıyor türknete geçmeye karar verdim ancak bazıları müşteri hizmetleri çok kötü hiç birşey yapmıyor diyo oyüzden emin olamadım
kablonettede 25mb internet 60 tl ancak bazılar kablonetede kötü diyo arada kesilyormuş sizce ne almalıyım bütçem 70-75tl şimdiden tşk
öncelilke merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyoum ancak 7mb download alıyorum daha yüksek hız almak istediğim için internetimi değiştircem ancak karar veremedim
arkadaşımda türknet var aynı mahalledeyiz 35 mb alıyor türknete geçmeye karar verdim ancak bazıları müşteri hizmetleri çok kötü hiç birşey yapmıyor diyo oyüzden emin olamadım
kablonettede 25mb internet 60 tl ancak bazılar kablonetede kötü diyo arada kesilyormuş sizce ne almalıyım bütçem 70-75tl şimdiden tşk