Hangi İnternet Şirketini Tercih Etmeliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
varsa altyapın kablonet veya superonline fiber yoksa adsl olarak hepsi aynı altyapıyı kullanıyor müşteri memnuniyeti eniyisi adslde türknet onu tercih et

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
turknet kullandıgım için bu yönde sana söyliyeceğim şu,evet verdiğin paraya göre en yüksek hızları verıyor tabıkı bulundugun bölgenın alt yapısına baglı olarak.Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum,dezavantajlarıysa birebir müş. hiz. yok,uygulama üzerınden sorunun çözülüyor.Sürekli sorun olmuyor ama genel olarak problemiyse hızı stabil olmuyor,bazen hızda baya problem yaşıyosun ama yinede verdıgımız paraya göre en yüksek hızları vermesi bizi mecbur bıraktırıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
TURKTELEKOM altyapısı üzerinden hangi operatorden alırsan al hızın aynı gelir. Arkadasın dediği gibi KABLONET veya SUPERONLINE veya bazı yerlerden TURKNET kendi altyapısı var. İşte o yerlerde çok iyi hızlar var onun dısında telekomda hepsi aynı hız.

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
türksat kullanıyorum bir kesinti felanda olmadı ama ister türknet al ister türksat farketmez.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
merahab kardesım ben turk telekom musterı temsıllıgı yapıyorum. vadofone olsun turkcell olsun ınternetın alt yapsını telekomdan alıyor.oncelık olarak senın bulunmu oldugun bolgenın altyapsı fıber mı .hepsını ara butun operatorlerı kontrol etsınler en yuksek aladıgın hız hangısı ıse ona gec.
Post automatically merged:

Turknet öneririm davetiye kodu istersen verebilirim 1 ay sen 1 ay ben ücretsiz kullanıyoruz. (İlk faturayı ödüyorsun ikinci fatura gelmiyor)
turknette sorun yasarsan muhattap bulamıyorsun karsında haberın olsun

Death is not the greatest loss in life
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
merahab kardesım ben turk telekom musterı temsıllıgı yapıyorum. vadofone olsun turkcell olsun ınternetın alt yapsını telekomdan alıyor.oncelık olarak senın bulunmu oldugun bolgenın altyapsı fıber mı .hepsını ara butun operatorlerı kontrol etsınler en yuksek aladıgın hız hangısı ıse ona gec.

turknette sorun yasarsan muhattap bulamıyorsun karsında haberın olsun

Kurumsal bir firmanın müşteri temsilcisinin bu şekilde yorum yapması ne kadar etik acaba.. Ben herhangi bir sorun yaşamadım çevremde de kullanan arkadaşlarım var tabiki arkadaş kendisi karar verir. Turknet altyapıya bağlı 100 mbps'ye kadar tek paket tek fiyatta hız sağlıyor bu arada.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim fiyat-performans diyosan direk türkneti öneririm taahhutum olmasa direk geçicem ama geçemiyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kurumsal bir firmanın müşteri temsilcisinin bu şekilde yorum yapması ne kadar etik acaba.. Ben herhangi bir sorun yaşamadım çevremde de kullanan arkadaşlarım var tabiki arkadaş kendisi karar verir. Turknet altyapıya bağlı 100 mbps'ye kadar tek paket tek fiyatta hız sağlıyor bu arada.

ben kotu bır yorum yaptıgımı dusunmuyorum.ınsan ıradesınde hurdur.ıstedıgını kullanabılır ama onun ıcın onemlısı operator hızı.hepsı bır degıl butun operatorlde.dogruyu solemek suc olduda benım mı haberım yok :)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hepsinin alt yapısı türk Telekom olduğu sürece bu ülkede yapacak bir şey yok download tan çok upload veren bi firma seç

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kablonet alyapısı yok olduğum şehirde en yüksek hızıda türknet veriyor fiyatına göre

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bu arada türknetten 35 mb alabilirmişim

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
öncelilke merhaba uzun süredir türk telekom kullanıyoum ancak 7mb download alıyorum daha yüksek hız almak istediğim için internetimi değiştircem ancak karar veremedim
arkadaşımda türknet var aynı mahalledeyiz 35 mb alıyor türknete geçmeye karar verdim ancak bazıları müşteri hizmetleri çok kötü hiç birşey yapmıyor diyo oyüzden emin olamadım
kablonettede 25mb internet 60 tl ancak bazılar kablonetede kötü diyo arada kesilyormuş sizce ne almalıyım bütçem 70-75tl şimdiden tşk
kablonet 5 yıldır kullanıyorum sorun yok

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
fiberde yok

yani kısacası kasabada yaşıyorum desek yeridir çünkü altyapı namına bir şey yok

Death is not the greatest loss in life
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben kotu bır yorum yaptıgımı dusunmuyorum.ınsan ıradesınde hurdur.ıstedıgını kullanabılır ama onun ıcın onemlısı operator hızı.hepsı bır degıl butun operatorlde.dogruyu solemek suc olduda benım mı haberım yok :)

Herkesin doğrusu farklı, kimisi bir sorun yaşadığında karşısında muhattap bulmak ister kimisi sadece hız konusunda istekli olur. Neyse iyi forumlar. :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Ama ben Süperbox kullanıyorum oturduğum yerde alt yapı yok adam binayı dikmiş telefon gibi bir ihtiyac görmediği için bağlatmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...