Hangi İnternet Tarayıcısını Kullanıyorsunuz? - Tarayıcı Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Yıllardır opera kullanıyorum alıştığımdan dolayı özellikleri vs daha çok hoşuma gidiyor ek tarayıcı lazım olduğunda firefox kullanıyorum kullanımı falan rahat geliyor onun dışında son zamanlarda şirket notebookunda brave kullanmaya başladım fena değil ama bana göre OPERA BEST

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Microsoft Edge kullanıyorum başka tarayıcı indirmeye gerek duymuyorum gayet güzel.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Opera GX ve Brave en az belleği kullanan tarayıcılar ama Brave'nin performans sıkıntısı var, OperaGX'de ise zamanında verilerin satılması sıkıntısı olmuştu o yüzden Edge kullanıyorum şu an.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
operanın beta sürümünü kullanıyorum vpn ve reklam engelleme özellikleri de var bence kullanışlı

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arc browser gayet iyi duruyor denenebilir şuan mevcut olarak brave kullanıyorum ama sıkıldığım zaman tercih edebilirim.
inan ki browser kulandım virus bulastı bı daha da yukleme yapamadım nasıl bı daha yuklerım bana lıkın atarmsınız rica etsem lutfen

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bütün bilgilerim googlede olmasa farklı bi tarayıcı deneye bilirdim çünkü internetim oldukça yavaş

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
chrome kullanıyorum çünkü yayınlama özelliği var laptopumu kolayca televizyona yansıtabiliyorum.

Üye
2 HİZMET YILI
şuan yapay zekası gzüel olduğu için microsoft edge kullanıyoruj öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...