Seçkin Üye
şu an opera kullanıyorum. ama hem diğerlerinde olan geliştirmeleri görmek hem de farklılık olması açısından dönem dönem değiştiriyorum.
Ben hala win10 dayım önerir misinizEvet 1 aydır win 11 pro kullanıyorm
ben w10'dan daha çok beğendim. tekrar w10'a geri döndüm ama yapılacak geliştirmelerle belli bi süre sonra w11'e tekrar geçmeyi düşünüyorumBen hala win10 dayım önerir misiniz
hocam edge'deki sebeplerini öğrenebilir miyim? çok kullanmadığım için soruyorumÇok takıntılıyım ve bir sürü tarayıcıyı uzun süre kullandım. En sağlamı Firefox, sonrasında Vivaldi. Ek olarak chromium tabanlı kullanacaksanız ve Firefox gizlilik kurallarını istiyorsanız Brave. Sonrasında Microsoft Edge tercih edilebilir, veri eşitleme konusunda 1 numara fakat bazı sebeplerinden dolayı kullanmıyorum.
Ben hala önyargılıyım geçmeyi düşünmüyorumben w10'dan daha çok beğendim. tekrar w10'a geri döndüm ama yapılacak geliştirmelerle belli bi süre sonra w11'e tekrar geçmeyi düşünüyorum
Post automatically merged:
hocam edge'deki sebeplerini öğrenebilir miyim? çok kullanmadığım için soruyorum
Bazı durumlarda çok alakasız tarayıcıda donmalar yaşanıyor, özellikle Netflix izlerken filmi durdurup yan sekmelerde başka bir şeyler yap. İşte aradan 10 dakika 20 dakika falan geçsin tekrar netflixe döndüğün zaman tarayıcının donmasını bırak direk bilgisayar donuyor, mecburen bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kaldım.ben w10'dan daha çok beğendim. tekrar w10'a geri döndüm ama yapılacak geliştirmelerle belli bi süre sonra w11'e tekrar geçmeyi düşünüyorum
Post automatically merged:
hocam edge'deki sebeplerini öğrenebilir miyim? çok kullanmadığım için soruyorum
incelemelerine bakıp önyargını kırabilirsin istersenBen hala önyargılıyım geçmeyi düşünmüyorum