- Yasaklandı
-
Banlı Üye
netspeede göz gezdirdim. 35 mbps ye 76 tl istiyolar. Zarar.türknet iyi bence ama netspeed'e de bir göz gezdirmeni tavsiye ederim
Altyapım 100 mbpsyi desteklemiyor. size verebileceğimiz hız 50 mbps yazıyor 10 tl farkla.Türknet öneririm. Bu arada Turknet'in 100 mbps hızı 84.99'a verdiği bir paketi var bakabilirsin.
arkadaşım kullanıyor gayet memnun ve hiç bir sıkıntısı yok o yüzden önermek istedimnetspeede göz gezdirdim. 35 mbps ye 76 tl istiyolar. Zarar.
ömrüm boyunca türk telekom kullandım insanı bıktırıyolar.dostm turk telekom derim kampanyalar var bak istersen
türk telekom al 75 tl lolde 10 20 ping arası çok memnunum bayadır kullanıyorumMerhabalar yeni taşınacağım yerde hangi interneti kullanmalıyım ? Altyapı sonuçları bunlar:
Türknet = 50 mbps 80 TL
milennicom = 73 mbps 100 TL
Türknetin Uploadı Millennicomdan daha yüksek diye biliyorum.
(Benim için Önemli Olan PİNG değerleri.)
Merhabalar yeni taşınacağım yerde hangi interneti kullanmalıyım ? Altyapı sonuçları bunlar:
Türknet = 50 mbps 80 TL
kaç mbps download alıyorsunben en düşük ping değerini turknet'ten aldım tavsiye ederim
şuanda port sorunu yüzünden bağlı değil internetim ama kullandığım dönemde 36mpbs download 4.2 upload alıyordumkaç mbps download alıyorsun
evimde hiç telefon,internet yok kaç günde bağlanır baya sorun duydumşuanda port sorunu yüzünden bağlı değil internetim ama kullandığım dönemde 36mpbs download 4.2 upload alıyordum
türknet öneririm dostum millenicom filan ilk defa duydum tüm yayıncıların ve git gide yayılan bir internet türknetMerhabalar yeni taşınacağım yerde hangi interneti kullanmalıyım ? Altyapı sonuçları bunlar:
Türknet = 50 mbps 80 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?