İnterneti Değiştirmek İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Konuyu nere açacağımı aradım bulamadım yanlışsa kb adminler
Arkdaşlar 2 yıldır türk telekom kullanıyorum ve hiç memmun değilim internet arızalanıyor geç geleceklerini bildiğimden direk 1 saat içinde arıyorum 2 hafta sonra gelip 1 ayda yapıyorlar daha sonra asıl mesele ben bu interneti alırken sabit 60tl yazıyordu 1-2 ay sonra 80 yaptılar daha sonra 90 ve son 2-3 aydır da 130tl alıyorlar ve internet çok yavaş bağlantıda kopuyor sürekli bende farklı bir internete geçmek istiyorum sorun şu biraz şehir dışı bi alanda yaşıyorum ve muhtemelen süperbox dışında pek birşey yoktur diye tahmin ediyorum bunu nasıl öğrenebilirim ve en önemlisi siz hangi interneti tavsiye edersiniz ve neden

Hız testi bu şekilde indirirken genelde saniyede 1mb yüklerken zaten ölü yükleme yapmak imkansız saniye 100kb filan 24ms diyo ama ben hep 50 - 60 ms alıyorum modeme başka cihazda bağlanmıyor arka planda bişey de açk değil virüs de yok
PING ms
24
DOWNLOAD Mbps
13.91
UPLOAD Mbps
0.62

Türknet alt yapısı bunu öneriyor:
1610793305373.png

millenicom bunu öneriyor
1610793349771.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben millenicom kullanıyorum gayet memnunum internet kesintisi olmuyor ve 30-40 mb download 10-15 mb upload alıyorum oyunlarda maks 15-20 ms alıyorum öneririm ve tahhattüt yok

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben millenicom kullanıyorum gayet memnunum internet kesintisi olmuyor ve 30-40 mb download 10-15 mb upload alıyorum oyunlarda maks 15-20 ms alıyorum öneririm ve tahhattüt yok
kaç tl ödüyorsun ve nasıl oldu biraz anlatsana bende onu almayı düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sen kontrat fln yapmdınmı oyle kafalarına gore fıyat arttıramazlar ben 1 sendır kullanıyorum 80 tl ye fıyat artmadı
hız konusundada sıkıntım yok 25 ms cıvarı sureklı sanıyede 2.1 mb ındırıyorum sabıt sayılır bu degerler
musterı hızmetlerını aramama gerk olmadı dha o konu nası olduklaırnı bılemem ama hız konusunda sıkıntım yok kafalrına gore fıyatta arttırmıyolar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sen kontrat fln yapmdınmı oyle kafalarına gore fıyat arttıramazlar ben 1 sendır kullanıyorum 80 tl ye fıyat artmadı
hız konusundada sıkıntım yok 25 ms cıvarı sureklı sanıyede 2.1 mb ındırıyorum sabıt sayılır bu degerler
musterı hızmetlerını aramama gerk olmadı dha o konu nası olduklaırnı bılemem ama hız konusunda sıkıntım yok kafalrına gore fıyatta arttırmıyolar
ben yapmadığım için bilmiyorum bizim aile hallediyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
türk telekomu kesinlikle tavsiye etmiyorum türkcell adamdır.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kimseye bakma kardeşim ona geç buna geç diye hepsini tek tek ara konuş alt yapıyı sor kaça kaç veriyorlar öğren ona göre harekret ett yoksa daha pişman olursun

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Eğer muhitinde uygunsa; Tursat Kablo Net ' i tavsiye ederim 4 yılı aşkındır kullanıyorum. Turkcell ve TTnet de kullandım uzun süre.. Ping ve Hız sonuçları olarak Turksat Kablo Net'i tavsiye ederim.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
1- Alt yapında Türknet ve Netspeed ,Yok ise , bu firmalar Türk telekom altyapısını kiralıyor ve sana satıyor , yani aynı problemler bu iki servis sağlayıcısında da aynı oluyor çünkü türk telekomun altyapısını kullanıyorlar.

2- Ara türkneti ve netspeed 'i benim bulunduğum bölgede sizin altyapınız var mı yoksa türk telekom altyapısınımı kullanıyorsunuz diye üstüne basa basa sor, Derlerseki evet bizim kendi altyapımız var ozaman geç ama türktelekom altyapısını kullanıyorlar ise hiç bir fayda sağlamaz türk telekomda yaşadığın problemleri bu iki servis sağlayıcısında da yaşarsın.

3- Mümkünse Turkcell super online fiber abonesi ol , tabi bulunduğun yerde hizmet veriyorlar ise kafan rahat olur hiç bir problem yaşamazsın.

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
bende internet değiştirmeyi düşünmüştüm türk telekom kullanıyorum iyice araştırdım altyapı falan sorgulattım ve netspeed e geçmeye karar verdim ama sonra vazgeçtim türk telekomu değiştirmek istersen netspeed tavsiyem

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
altyapın destekliyosa superonline tavsiyemdir

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
süper online fibere geçmeni öneririm bu ara bi sıkıntı var ama çok iyi

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
TÜRKTELEKOMUN EN SON YAPTIĞI FİBERE GEÇMENİ TAVSİYE EDERİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...