Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
türkneti araştırdım ama daha az MBPS oluyorDostum tam bilgim olmamakla birlikte Türknet'i bu bağlamda çok duydum. Bir istersen orayı da inceleyebilirsin. Bölgene gelen interneti harita üzerinden görebilirsin, paket seçeneklerine bakabilirsin.
anladım yani kısaca iyice takip etmem lazım Türknet hız olarak nasıl herhangi bi aksaklık felan oluyor mu mesala şuan kullandığım ttnet gidip gelmeleri ve müşteri hizmetlerinin kötülüğü dahil neler var nelerTürknet e geç D-Smart Türktelekom para tuzagına dikkat et aboneligine web sitesinden kontrol edip başlat çünkü beni d-smart dolandırdı uydu hediye ettigini söyleyip sonra uydunun parasını aylarca faturama yansıttılar ondan sonra uyduyu geri istediler uyduyu satmadıklarını 2yıl boyunca kiraladıgımı söylediler bu tür şeylere dikkat et youtubede zaten çok var bu d-smartın olayları saymakla bitmiyor
Evet bendede ttnet var altyapı olmadığı için çok kötü hız bazen demiyelimde her zaman kbs yukarı çıkmıyor ve müşteri hizmetleri gereksiz şekilde umursamazTTNET ' kullanıyorum ama alt yapısı olup olmadığını kontrol et yoksa çöp
hız olarak nasıl indirme felan durumu en önemlisi müşteri hizmetlerinin ilgi ve alakasımillenicom tavsiye ederim o da türk telekom altyapısını kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?